2012-12-20 22:28:04
Φωτογραφία για Δικαιώθηκε η Παναχαϊκή για το ματς με τη Λάρισα
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την ένσταση της Παναχαϊκής για τον ορισμό του αγώνα με την ΑΕΛ (7η αγωνιστική και είχε λήξει 1-1) και ως εκ τούτου οι πατρινοί κερδίζουν το ματς στα χαρτιά.

Δύο βαθμοί περισσότεροι θα προστεθούν στην Παναχαϊκή, που είχε καταθέσει έφεση κατά το κύρος του αγώνα με την ΑΕΛ (είχε ολοκληρωθεί 1-1) και δικαιώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή.

Ουσιαστικά η Επιτροπή αποδέχθηκε τον ισχυρισμό των πατρινών, που στήριζαν πως δεν πρέπει να οριστεί παιχνίδι της Λάρισας, καθώς δεν είχε εξοφλήσει τα χρέη της προς τον Κανόμπιο.

Παράλληλα, η Λάρισα χάνει τον βαθμό, που είχε κερδίσει στο γήπεδο, ενώ οι βυσσινί απειλούνται και με περαιτέρω αφαίρεση βαθμών.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και την πρόσθετη παρέμβαση του ποδοσφαιριστή NESTOR CANOBBΙΟ κατά της από 30-10-2012 απόφασης της ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ.


Απορρίπτει την έφεση του ποδοσφαιριστή NESTOR CANOBBIO ως απαράδεκτη και διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη με ημερομηνία 30-10-2012 απόφαση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄-Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, με την οποία ορίστηκε ο αγώνας ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 της 7ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2012-2013".

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

"Η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Πανταζή ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε την νομική μας επιλογή και κήρυξε παράνομο τον ορισμό του αγώνα ΠΑΕ Παναχαϊκή – ΠΑΕ Λάρισα και με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει καταθέσει εμπρόθεσμη ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ Λάρισα θα κερδίσει δύο ακόμα βαθμούς οι οποίοι θα αφαιρεθούν από την ΠΑΕ Λάρισα, η οποία θα χάσει επίσης άλλους 3 βαθμούς".

Πηγή: sport
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ