2012-12-21 15:01:03
Φωτογραφία για Δεν εκπλήττουν δηλώσεις Αναστασιάδη περί Μνημονίου αναφέρει το Επιτελείο Λιλλήκα
Δεν μας εκπλήττουν πλέον δηλώσεις του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ότι εάν εκλεγεί θα προσπαθήσει να τροποποιήσει σκληρές πρόνοιες του Μνημονίου της Τρόικας, αναφέρει σε... ανακοίνωσή του το Κεντρικό Εκλογικό Επιτελείου του ανεξάρτητου υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργου Λιλλήκα.

Το Επιτελείο Λιλλήκα αναφέρει ότι «ο κ. Αναστασιάδης, αφού πρώτα εκβίαζε τους πολίτες και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για υπογραφή ‘εδώ και τώρα’ του Μνημονίου και μετά τις δεσμεύσεις του ότι θα υπογράψει το Μνημόνιο χωρίς καν να το διαβάσει, δηλώνει σήμερα ότι θα επιδιώξει ‘την βελτίωση των όρων εκείνων της δανειακής σύμβασης που πλήττουν το βιοτικό επίπεδο ευάλωτων ομάδων του λαού μας’»

«Τώρα ανακάλυψε ο κ. Αναστασιάδης τα κοινωνικά προβλήματα που προκαλούνται από την εφαρμογή των πρώτων μνημονιακών μέτρων;» διερωτάται το Επιτελείο Λιλλήκα και αναφέρει ότι «ασφαλώς πρόκειται για μια ακόμα προεκλογική μεταμόρφωση του κ. Αναστασιάδη, ο οποίος μπροστά στην κοινωνική κατακραυγή και την αυξανόμενη κοινωνική δυστυχία, επιδιώκει να ξεγελάσει τους πολίτες».


Το Επιτελείο Λιλλήκα προσθέτει πως «όλοι όμως γνωρίζουν ότι ο κ. Αναστασιάδης αποτελεί τον κύριο εκφραστή της κουλτούρας του ‘δώστα όλα’ στην Τρόικα και της άνευ όρων αποδοχής των σκληρών μέτρων, αλλά και ότι πρεσβεύει τη φιλοσοφία ακόμα σκληρότερων μέτρων εις βάρος των μεσαίων και χαμηλών στρωμάτων της κοινωνίας».

Διερωτόμαστε επίσης, συνεχίζει το Επιτελείο Λιλλήκα, «τί μηνύματα μετέφερε ο κ. Αναστασιάδης στις πολυδιαφημιζόμενες συναντήσεις του με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Υπουργό Οικονομικών της χώρας Βόλφανγκ Σόιμπλε, αλλά και ποιο ήταν το αποτέλεσμα των πολιτικών επιχειρημάτων του;».

Το Επιτελείο Λιλλήκα αναφέρει ότι «οι πραγματικότητες δυστυχώς αποδεικνύουν ότι μετά από κάθε συνάντηση ή επικοινωνία του κ. Αναστασιάδη με την κ. Μέρκελ και τον κ. Σόιμπλε, η Γερμανία ήγειρε για την Κύπρο θέματα εταιρικού φόρου, ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και κούρεμα του χρέους». «Μήπως ο κ. Αναστασιάδης έλεγε στην κ. Μέρκελ και στον κ. Σόιμπλε, όσα έλεγε στον Αμερικανό Πρέσβη για τον Τάσσο Παπαδόπουλο;», διερωτάται, τέλος, το Επιτελείο Λιλλήκα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ