2012-12-22 19:24:04
Φωτογραφία για To... χαρατσόδενδρο των Χριστουγέννων στα Τρίκαλα!
Στα Τρίκαλα στολίζουν το… χαρατσόδεντρο των Χριστουγέννων! Το δικό τους δέντρο, το οποίο δεν θα έχει μπάλες, γιρλάντες, χριστουγεννιάτικο άστρο ή φάτνη, αλλά λουκέτα και απλήρωτους λογαριασμούς, στολίζουν σήμερα οι Τρικαλινοί. Σύμφωνα με ανακοίνωση-κάλεσμα που δημοσίευσε το trikalavoice.gr, στις 11.00 το πρωί δημότες από τα Τρίκαλα θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και όλοι μαζί θα επιλέξουν ένα από τα δέντρα της πλατείας που θα αποτελέσει το χαρατσόδεντρο του 2013!

«Ολοι μαζί θα το στολίσουμε με χαράτσια», αναφέρει το κάλεσμα και συμπληρώνει για τα… στολίδια ανάμεσα στα οποία μπορεί να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος προκειμένου να «ντύσει» το χριστουγεννιάτικο δέντρο της κρίσης: «Φόροι, απολύσεις, διαθεσιμότητες, κάρτες ανεργίας, λουκέτα, απλήρωτοι λογαριασμοί, διαμαρτυρίες και καταγγελίες κατά της τρόικας και της τροϊκανόδουλης και εγκληματικής κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη και όσων συμπλέουν μαζί τους». Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Τα αλλεπάλληλα μνημόνια δολοφονούν το παρόν και το μέλλον του λαού και της χώρας για να μας έχουν οι ντόπιοι και ξένοι κεφαλαιοκράτες και τοκογλύφοι εξαθλιωμένους δούλους, χωρίς δικαιώματα, στην ίδια μας την πατρίδα».


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πολίτες παίρνουν την απόφαση να στολίσουν χαρατσόδεντρο με «φέσια». Στα Τρίκαλα χαρατσόδεντρο στολίστηκε και πέρυσι τα Χριστούγεννα, με στολίδια λογαριασμούς της ΔΕΗ με το έκτακτο τέλος ακινήτων. Το ίδιο έγινε και στη Θεσσαλονίκη, με την πρωτοβουλία να ανήκει στους κατοίκους της Τούμπας, που μαζί με κατοίκους άλλων περιοχών πήγαν στην πιο κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να δείξουν την απόγνωση και την αγανάκτησή τους για το οικονομικό δράμα που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες σε όλη τη χώρα.
ESPRESSO
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι κάνουν όλοι αυτοί;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι κάνουν όλοι αυτοί;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ