2012-12-23 15:32:06
Φωτογραφία για elmoudjahid.com : ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ... ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΜΠΝΤΟΥΝ!
Ο πρόσφατος τραυματισμός του Τζαμέλ Αμπντούν ανάγκασε τον παίκτη του Ολυμπιακού να μην βρίσκεται στη διάθεση της Εθνικής του ομάδας για το Κόπα Άφρικα.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν θα είναι στο 100%, καθώς θα λείψει για πέντε εβδομάδες, κάτι που τον εμπόδισε να τεθεί στη διάθεση του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, του προπονητή της Αλγερίας, όπως ανακοίνωσαν και οι Αλγερνοί.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση του Αμπντούν, ο αλγερινός Τύπος ασχολείται με αυτό, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να κληθεί στη θέση του, ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό Ράφικ Τζιμπούρ.

«Ο Βόσνιος έχει αφήσει ανοικτή την πόρτα και δεν αποκλείεται να πάρει μαζί του τον Ράφικ Τζιμπούρ προκειμένου να κάνει πιο δυνατή την επίθεση της ομάδας», σημειώνει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "elmoudjahid.com", που καταλήγει για την απογοήτευση που κυριαρχεί στο στρατόπεδο των Αλγερινών από την απουσία του Αμπντούν.

«Τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Πανιώνιο και υπέστη θλάση. Ενώ αρχικά είπαν πως θα μείνει έξω για τρεις εβδομάδες, τελικά η αποθεραπεία του θα διαρκέσει περαιτέρω δύο εβδομάδες. Κρίμα»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ