2012-12-23 19:16:02
Φωτογραφία για Η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης προσέφερε τρόφιμα και ρουχισμό στο 6ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Θεσσαλονίκης
Κατόπιν επιστολής που απέστειλε στις 12/12/2012 η Διευθύντρια του 6ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ., κυρία ...ΜΠΑΛΤΖΑΚΗ Αικατερίνη, προς την Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συνδράμει στην προσπάθεια του σχολείου και του 15μελούς για ενίσχυση των οικογενειών των μαθητών που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με τρόφιμα και ρούχα, οι υπηρετούντες συνάδελφοι της Δ.Α.Ε.Θ. ( Επιτελείο – Υ.ΜΕ.Τ. – Υ.Α.Τ. – Ε.Κ.Α.Μ. – Τ.Π.Π. ) ‘’αγκάλιασαν’’ αυτή την πρωτοβουλία ανταποκρινόμενοι άμεσα και μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, από το υστέρημά τους, συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες ΤΡΟΦΙΜΩΝ και ΡΟΥΧΩΝ τα οποία και παρέδωσε στο 6ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής που συστήθηκε από την Δ.Α.Ε.Θ. για τον σκοπό αυτό.

Η Ελληνική Αστυνομία και οι υπηρετούντες σε αυτή Αστυνομικοί αποδεικνύουν για πολλοστή φορά, εμπράκτως, ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο αποτελεί ύψιστο καθήκον.

seathessaloniki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ