2012-12-24 15:04:09
Φωτογραφία για ΤΡΙΠΚΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ;
Την περίπτωση του Ούρος Τρίπκοβιτς εξετάζει η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, προκειμένου ο Σέρβος γκαρντ να ενισχύσει τους Τούρκους!

Δημοσιεύματα από την Κροατία, τα οποία, ωστόσο, επικαλούνται ανεπίσημες πληροφορίες, κάτι που σημαίνει ότι τίποτα δεν έχει επαληθευτεί, κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Ούρος Τρίπκοβιτς με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Είναι δεδομένο, πάντως, ότι αν επαληθευτούν τα σενάρια, πρέπει να γίνει άμεσα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα περάσει η προθεσμία που έχουν οι ομάδες του Top 16 της Euroleague για αλλαγές στο ρόστερ τους.

Ο Τρίπκοβιτς αγωνίζεται φέτος στην Ισπανία με την Βαγιαδολίδ, έχοντας αρκετά θετική παρουσία, καθώς σε 26 λεπτά κατά μέσο όρο ανά αγώνα, σημειώνει 7.1 πόντους και μοιράζει 2.2 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπανταλόνα και Ουνικάχα Μάλαγα, γνωστός όμως έγινε στην Παρτιζάν (2002-2009) αλλά και από τις συμμετοχές του στην Εθνική Σερβίας.

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι στον όμιλο του Ολυμπιακού (αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη στην πρεμιέρα του Top 16) και ψάχνει ενίσχυση στα γκαρντ μετά την αποδέσμευση του Τζέι Αρ Μπρέμερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φυγή προς τα εμπρός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φυγή προς τα εμπρός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ