2012-12-24 16:32:03
Φωτογραφία για «ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΦΥΓΕ!» *ΒΙΝΤΕΟ*
Βαρύ το κλίμα για τον Ζοσέ Μουρίνιο στη Μαδρίτη καθώς για πρώτη φορά ο κόσμος της Ρεάλ φαίνεται να του γυρνάει τόσο μαζικά την πλάτη, δείχνοντας του την πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η ισπανική εφημερίδα Marca μέσω της ιστοσελίδας της, ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι πλέον εμφανώς ανεπιθύμητος για τον πάγκο της "βασίλισσας" καθώς το 82.2% μεταξύ 100.000 ψηφοφόρων, δεν τον θέλει πλέον στην ομάδα.

Οι 16 βαθμοί διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από την Μάλαγα, καθώς και η απόφαση του Πορτογάλου να αφήσει στον πάγκο τον Ίκερ Κασίγιας χωρίς προφανή λόγο, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, κάνοντας την κατάσταση να μοιάζει μη αναστρέψιμη για τον "Special One".

Πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει που άφησε στον πάγκο τον "Άγιο Ίκερ" στον αγώνα της Ανδαλουσίας με τη Μάλαγα, όπως τόνισε στο αεροδρόμιο της Λισσαβώνας, όπου τον περίμεναν οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι.

«Έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο σε κάθε αγώνα ή τουλάχιστον αυτό δοκιμάζω. Η ήττα σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πόσο υποφέρουν κάποιοι», δήλωσε κατά την άφιξή του στην πορτογαλική πρωτεύουσα.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ