2012-12-24 16:55:02
Φωτογραφία για Ηλεία: Έκανε πέντε διαρρήξεις on camera χωρίς λεία!
Μάλλον δεν έστεκε και πολύ στα… καλά του ο άγνωστος προς το παρόν δράστης που αναστάτωσε μέσα σε λίγα λεπτά την αγορά της Ανδραβίδας, σπάζοντας και γκρεμίζοντας βιτρίνες καταστημάτων χωρίς τελικά να κλέψει κάτι αξίας! Από τις τέσσερις διαρρήξεις που έκανε προκαλώντας σημαντικές ζημιές, μια καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος και οι αστυνομικοί τον αναζητούν.

Ο επίδοξος διαρρήκτης ξεκίνησε τη νυχτερινή επιδρομή του σπάζοντας το τζάμι του οδηγού από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, αλλά δεν βρήκε κάτι να κλέψει και ξέσπασε στις… λαμαρίνες χτυπώντας τις με έναν λοστό! Μετά, έσπασε τη βιτρίνα ενός καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, αλλά το μόνο που βρήκε να αρπάξει ήταν οι… απομιμήσεις κινητών τηλεφώνων που δεν αξίζουν δεκάρα!

Στη συνέχεια, έσπασε την γυάλινη πόρτα ενός αναψυκτηρίου στον ίδιο δρόμο, αλλά δεν βρήκε κάτι για να κλέψει και αποχώρησε με άδεια χέρια. Άπρακτος έφυγε και από ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα, του οποίου επίσης έσπασε τη τζαμαρία χωρίς να βρει μέσα κάτι αξίας! Η κάμερα του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας κατέγραψε το πρόσωπου του δράστη και οι αστυνομικοί προδπαθούν να διασταυρώσουν τα στοιχεία του.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ