2012-12-24 17:47:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Απόψε στην Ευαγγελίστρια και αύριο ανήμερα τα Χριστούγεννα στο ναό του Αγ. Ανδρέα ο Μητροπολίτης Πατρών
Στον Μητροπολιτικό ιερό ναό της Ευαγγελίστριας θα βρίσκεται σήμερα Δευτέρα παραμονή των Χριστουγέννων, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

Θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό των Χριστουγέννων που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα ενώ θα μιλήσει και σχετικά με το μεγάλο νόημα της εορτής της Γέννησης του Θεανθρώπου στην ταπεινή φάτνη της Βηθλεέμ.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, την Τρίτη το πρωί ο κ.κ. Χρυσόστομος θα προεξάρχει στην πανηγυρική αρχιερατική Θεία λειτουργία στο νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012 στις 17.30, θα ευλογήσει την βασιλόπιτα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών στο ναό του Αγίου Ανδρέα όπου ιερείς και πιστοί θα ανταλλάξουν τις ευχές τους για το νέο έτος.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά ο κ.κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει στην Θεία λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Μητροπολιτικό ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας καθώς και στη Θεία Δοξολογία για τις αρχές της πόλης που έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί της Τρίτης 1η Ιανουαρίου 2013.


Τέλος να αναφέρουμε ότι ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος την περασμένη Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε ιδρύματα της Πάτρας και αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και τους τροφίμους για Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία, ηρεμία και πίστη και ελπίδα στο Θεό.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος στο thebest.gr, o κ.κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, το Παιδαγωγικό Εκπαιδευτικό Κέντρο «Μέριμνα» στο Γηροκομειό, την Κιβωτό της Αγάπης, το Άσυλο Ανιάτων και το ίδρυμα «Η Φωλιά του παιδιού» όπου και μοίρασε ευχές αλλά και δώρα για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Tάκης Μαρτάτος-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ