2012-12-29 13:59:23
Φωτογραφία για O μέσος Έλληνας δε φταίει σε τίποτε
Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Μίλησε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και ανάμεσα στα άλλα ρωτήθηκε και για το τι θα ήθελε να ευχηθεί για το νέο έτος:  «Καταρχήν, να πω ότι κάποιοι από εμάς τους ποδοσφαιριστές, όχι όλοι γιατί υπάρχουν παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, δεν θα πρέπει να έχουμε παράπονα.

Έχουμε τους προβληματισμούς μας, τις δυσκολίες μας, αλλά υπάρχει κόσμος που πραγματικά τυραννιέται και βλέπει την άλλη όψη του νομίσματος , την πολύ άγρια. Αν ανοίξεις τηλεόραση και δεις ειδήσεις, θα το νιώσεις στο πετσί σου. Θα ήθελα το 2013 να ανοίγεις την τηλεόρασή σου και να βλέπεις χαμογελαστά πρόσωπα, να βλέπεις περισσότερες ευχάριστες ειδήσεις. Θα γίνει κάποια στιγμή, είμαστε σίγουροι. Εμείς φέραμε τη χώρα εδώ, εμείς πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Τα σπασμένα, όμως, τα πληρώνει ο μέσος Έλληνας  που δε φταίει σε τίποτα».   

Ξεχωρίσαμε επίσης και την ατάκα του για το αν ήταν κοντά σε μεταγραφή στο εξωτερικό: "Όσο για μένα, υπήρχε το καλοκαίρι έντονη σκέψη να πάω στο εξωτερικό γιατί αισθανόμουν ότι οικονομικά ήμουν μεγάλο “βάρος” για την ομάδα
. Ψάχναμε λύση είτε για μείωση συμβολαίου, είτε για φυγή. Χαίρομαι που πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Τώρα δεν κάνω κάποια συγκεκριμένη σκέψη. Πολλές φορές έχεις όνειρα, φιλοδοξίες, περιμένεις κάτι και δεν έρχεται και αυτό σε βάθος χρόνου σε φθείρει, σε απογοητεύει. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Ζω το σήμερα και νιώθω όμορφα». Για το αν θα μπορούσε να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ απάντησε: «Ναι, ποτέ δεν ξέρεις. Πέρασε από το μυαλό μου. Αλλά, όπως είπα πριν, πολλές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένεις. Επομένως, ζω το σήμερα...»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ