2012-12-29 16:31:04
Φωτογραφία για Μικρό... κόκκινο φόρεμα: Προτάσεις για να το υιοθετήσεις
 

 Κόκκινο φόρεμα επιλέγουν πολλές διάσημες κυρίες για τις επίσημες εμφανίσεις τους. Το ατού του; Αναδεικνύει εξίσου ξανθές και μελαχρινές, ενώ... μαγνητίζει τους άντρες!

Οι σταρ λατρεύουν το κόκκινο και το αποδεικνύουν συχνά πάνω αλλά και έξω από το κόκκινο χαλί. Ένα κόκκινο φόρεμα δε λείπει από καμία γκαρνταρόμπα, αφού αποτελεί ένα must κομμάτι, αλλά επίσης, όπως αποδεικνύεται ελκύει περισσότερο και τους άντρες Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ σε ανθρώπους ηλικίας από 22- 25 ετών αποκαλύφθηκε ότι οι άνδρες ελκύονται περισσότερο από γυναίκες που φορούν κάτι κόκκινο, καθώς το εκλαμβάνουν ως ερωτικό κάλεσμα και διαθεσιμότητα εκ μέρους των γυναικών, ενώ τις θεωρούν πιο θελκτικές.

Όσο για το πόσο εύκολα συνδυάζεται; Πανεύκολα! Το κόκκινο φόρεμα είναι τόσο εντυπωσιακό που θέλει να κρατήσεις χαμηλά τους νόνους στο styling.


-Τα μαύρα αξεσουάρ (παπούτσια, τσάντα) του πηγαίνουν πολύ, όμως εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα αξεσουάρ με μεταλλικά χρώματα που το ολοκληρώνουν με εντυπωσιακό τρόπο. Χρυσά ή ασημένια πέδιλα, μεταλλική τσάντα φάκελος.

-Μια ακόμα εναλλακτική είναι επιλέξετε μπεζ γόβες ή peep toes (πολύ αγαπημένη των σταρ του Χόλιγουντ). Και ρίχνεις τους τόνους όπως είπαμε και πριν και βοηθάς τα πόδια να δείξουν ψηλότερα και λεπτότερα.

-Οι λάτρεις του "σεταρίσματος" ίσως μπουν στον πειρασμό της κόκκινης γόβας παρόλο που το αποτέλεσμα κινδυνεύει να είναι οριακά υπερβολικά... φλογερό.  

Kείμενο: Τίνα Μιχαηλίδου

 

http://www.faysbook.gr/ 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

    

 

 

 

  

  

 

 

 

 

   

 

 
 
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ