2012-12-29 23:34:45
Φωτογραφία για «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ» ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ!
Δείπνο στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παρέθεσε η διοίκηση της ομάδας στο "V’Ammos" του γηπέδου Καραϊσκάκη και για ακόμη μια φορά οι ερυθρόλευκοι απέδειξαν ότι είναι μια οικογένεια και ότι το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.

Μετά τις 21:00, οι ερυθρόλευκοι, εκ των οποίων κάποιοι από αυτούς συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους, συγκεντρώθηκαν στο V’Ammos και κάθισαν στα τραπέζια που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του εστιατορίου για να δειπνήσουν. Οι παίκτες του Ολυμπιακού απολάμβαναν την παρέα, όπως και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τους συνεργάτες του, οι οποίοι ευδιάθετοι συζητούσαν με τους ποδοσφαιριστές τους, αλλά και με τα μέλη τις διοίκησης.

Από πλευράς διοίκησης, στο τραπέζι βρέθηκαν οι Γιάννης Βρέντζος (Διευθύνων Σύμβουλος), Κώστας Καραπαπάς (Διευθυντής Επικοινωνίας), Κώστας Βερνίκος (Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων), αλλά και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Όλοι οι ερυθρόλευκοι λοιπόν, αλλά και το προπονητικό επιτελείο του Θρύλου, είχαν την ευκαιρία, να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα των προπονήσεων και της δουλειάς και να δειπνήσουν μαζί.

Ευχές Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού ευχήθηκαν σε όλη την ομάδα να έχουν καλές γιορτές και η νέα χρονιά να τους βρει υγιείς, δυνατούς και φυσικά… νταμπλούχους.

Άπαντες αποχώρησαν χαμογελαστοί και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις υποχρεώσεις της επόμενης ημέρας, με στόχο μία ακόμη ερυθρόλευκη χρονιά, γεμάτη τίτλους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ