2012-12-30 14:51:04
Φωτογραφία για Επιστολή απόγνωσης: Κύριοι Βουλευτές σας αποστέλω τους λογαριασμούς προς πληρωμή για να τους εξοφλήσετε...
Αποφάσισε να επιστρέψει τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ και της ΔΕΗ στη Βουλή απαιτώντας να τους πληρώσουν οι Βουλευτές.

Ο λόγος για μια γυναίκα η οποία έφθασε στα όρια της αντοχής της και προχώρησε σε αυτή την κίνηση διαμαρτυρίας η οποία όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από την επιστολή της δεν έχει καθόλου… συμβολικό χαρακτήρα.

Διαβάστε την επιστολή:

Προς τους βουλευτές των Ελλήνων

Ήρθε η ώρα της πληρωμής.

Σας αποστέλλω τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ. Εσείς θα τους εξοφλήσετε. Μικρό το τίμημα, χρωστάτε κύριοι σε μένα, χρωστάτε μία ζωή. Μια ζωή που χάθηκε. Η αξία της δεν αποτιμάται, δεν θα σας επιτρέψω αριθμό να την κάνετε στις στατιστικές σας για να βολέψετε τη συνείδησή σας.Το αίμα που χύσατε έγινε όπλο στα χέρια μου. Όρκος τιμής στην καρδιά μου. Ανταριάζει, αντρειεύεται και θεριεύει την ψυχή μου. Κυλά μέσα μου και δεν ησυχάζει. Όσο ζω κι αναπνέω τον Ελεύθερο αέρα της χώρας μου, θα σας πολεμώ. Θα αγωνίζομαι με όποιον τρόπο μπορώ «και ως τον ύστατο χτύπο της καρδιάς μου θα αντιστέκομαι».Προς το παρόν μού χρωστάτε κύριοι, κι αυτό το χρέος τελεύει μόνο με Δίκαιο.

Μ.Α. του Νικολάου

ΑΔΤ: *************

Διεύθυνση: ***********

Τηλέφωνο: ***********
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ