2012-03-26 12:47:27
Φωτογραφία για Οι πιο αποτελεσματικές online διαφημίσεις
Η MediaMind, ο παγκόσμιος πάροχος των digital advertising solutions, παρουσίασε τα αποτελέσματα της πιο πρόσφατης έρευνας στην οποία εξέτασε 300,000 διαφημιστικά δημιουργικά, για να προσδιορίσει την υψηλότερη αποτελεσματικότητα, βάση του dwell rate (ποσοστό ανθρώπων που αλληλεπιδρούν με το δημιουργικό σε σχέση με το σύνολο των ανθρώπων που απλά το βλέπουν).

Από τη μικρή διαφήμιση στο Messenger, έως τα ευμεγέθη Home Page Takeovers, το σωστό ad format μπορεί πάντα να δημιουργήσει μια διαφορά της τάξης του 193% για την καμπάνια του δικού σας brand.

Τα 5 Ad Formats που δημιουργούν αυτή τη διαφορά είναι:

1.Sidekick (http://www2.mediamind.com/creative_zone/Royal_Caribean/index.html): Κάνοντας click στο sidekick, παραμερίζεται απαλά προς τα αριστερά το περιεχόμενο του publisher δίνοντας τη θέση του, στο brand του sidekick το οποίο καταλαμβάνει πλέον την κεντρική σελίδα. Ποσοστό παραμονής: +60% για ένα polite banner που παραμερίζει την κεντρική σελίδα.


2.Pushdown (http://creativezone.mediamind.com/#ItemName=Buffalo%20Wild%20Wings):

Κάνοντας click στο pushdown, παραμερίζεται απαλά προς τα κάτω το περιεχόμενο του publisher δίνοντας τη θέση του στο brand του sidekick το οποίο καταλαμβάνει πλέον την κεντρική σελίδα, δίνοντας περισσότερο χώρο. Ποσοστό παραμονής: +164%

3.Homepage Takeover (http://origin.demo.mediamind.com/Europe/Spain/demos/diesel/diesel_wp_msnent/): Ολόκληρη η οθόνη καλύπτεται από το δικό σας brand delivering, δίνοντας μια δυνατή εμπειρία για λανσάρισμα νέων προϊόντων και ταινιών. Ποσοστό παραμονής: +32% για ένα polite banner.

4.Messenger Ads (http://creativezone.mediamind.com/#ItemName=Nike%20Free%20Messenger%20Full%20Screen%20Banner): Εμφανίζεται ολόκληρο το μήνυμα του brand σας, στο κάτω μέρος του banner του Messenger, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη στο site σας. Ποσοστό παραμονής: +193% για ένα polite banner.

5.Video Extender (http://creativezone.mediamind.com/#ItemName=CBS%20Sports%20for%20Motorola%20-%20Video%20Extender): Ένα μικρό button επιτρέπει στον user να αλλάξει το μέγεθος του video over και να το μεταφέρει χωρίς αυτό να σταματήσει να παίζει καθώς αλλάζει θέση και μέγεθος. Ποσοστό παραμονής: +103% για ένα polite banner.

Η Thinkdigital είναι Partner της MediaMind στην Ν.Α. Ευρώπη.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
pcnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ