2013-01-01 13:00:05
Φωτογραφία για «Καμία κρούση ο ΠΑΟΚ»
Ο μάνατζερ του Λούκας τονίζει σε δηλώσεις του ότι ο πελάτης του δεν θέλει να φύγει από την Καρπάτι, ενώ αρνείται για το γεγονός πως τον πλησίασε ο ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται εδώ και καιρό αρκετά ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου του Βορρά, ωστόσο η υπόθεση του δείχνει να παραμένει... κολλημένη στο οικονομικό. Στη συνέντευξη που έδωσε στο «Goal» πάντως ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ροντρίγκο Φερνάντεζ Λόβελε, αρνείται ότι υπάρχουν επαφές με τον ίδιο και τους Θεσσαλονικείς, θέλοντας προφανώς να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του ακόμα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ο Λούκας θέλει να φύγει από την Καρπάτι: «Έχουμε ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση, καμία τέτοια σκέψη Δεν έχουμε κανένα λόγο να κάνουμε κάτι τέτοιο».

Για το αν δέχτηκε κρούση από τον ΠΑΟΚ: «Μα δεν έχουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε με κανέναν από τη στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο. Σας το έχω ξαναπεί ότι αν μία ομάδα θέλει τον Λούκας, θα πρέπει να απευθυνθεί στην ομάδα του πρώτα απ' όλα».


Σχετικά με το αν ο Λούκας είναι στην Ισπανία: «Ναι, θα επιστρέψουμε στην Ουκρανία την επόμενη εβδομάδα, διότι θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος στην Ουκρανία και η ομάδα θα ακολουθήσει μία περίοδο προετοιμασίας».

Για το αν επίκειται ραντεβού μεταξύ του ΠΑΟΚ, του ίδιου, του Λούκας και της Καρπάτι: «Από εσάς το μαθαίνω. Δεν έχω κανένα ραντεβού».

Όσο για το αν θα συζητούσε ο Λούκας ενδεχόμενη πρόταση από την Ελλάδα: «Μιλάτε πάλι γι' αυτό το ραντεβού που λέτε; Δεν υπάρχει σας ξαναλέω. Αλλά αν έρθει πρόταση, όχι σε μας, αλλά στην Καρπάτι και η ομάδα δεχτεί να τη συζητήσει, τότε θα συζητήσουμε κι εμείς».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ