2013-01-03 18:58:05
Φωτογραφία για ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Ο Ολυμπιακός έγινε πιο ξεκάθαρος από ποτέ για τις μεταγραφές, τονίζοντας για ακόμα μία φορά ότι δεν θα υπάρξει άλλη προσθήκη τον Γενάρη πέραν του Χουάν Πάμπλο Πίνο.

Στο Λιμάνι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", έλεγαν την Πέμπτη με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως «δεν θα γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη εκτός από την απόκτηση του Χουάν Πάμπλο Πίνο».

Με αυτόν τον τρόπο οι παράγοντες του Ολυμπιακού θέλησαν να βάλουν τέλος στην μεταγραφολογία. Εξάλλου λίγο καιρό πριν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε επισημάνει στην Θύρα 7 ότι εκτός από τον Κολομβιανό δεν θα γίνουν άλλες προσθήκες.

Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι εφόσον δουν πως συνεχίζονται άλλες αναφορές σε ονόματα για τον Ιανουάριο θα αρχίσουν τις διαψεύσεις. Αναφορικά με τους Φετφατζίδη και Βλαχοδήμο εκείνο που προέκυπτε ήταν ότι θα πρέπει να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό και κατά συνέπεια ότι δεν θα φύγουν ως δανεικοί σε άλλον σύλλογο.


Από εκεί και έπειτα οι περιπτώσεις των Ολαϊτάν και Ντε Βινσέντι πηγαίνουν για το καλοκαίρι. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάτι το οριστικό για κανέναν εκ των δύο με τον Νιγηριανό παίκτη της Βέροιας να έχει ξεχωρίσει περισσότερο σε σχέση με τον παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα. Τέλος για τα όσα είχαν γραφτεί και διαρρεύσει για τον Σπυρόπουλο τονίζονταν ότι ο Ολυμπιακός ουδέποτε ασχολήθηκε με αυτόν.

Μάλιστα σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση που επικαλείται το δημοσίευμα, ο Ζαρντίμ από την στιγμή που είχε επιλέξει να «κόψει» τον Σκόνδρα, έναν σαφώς καλύτερο παίκτη από τον Σπυρόπουλο, δεν επρόκειτο να καταπιαστεί με έναν δεξιό μπακ που δεν αγωνίζονταν καν βασικός από τον Πανιώνιο.

Με άλλα λόγια στον Ολυμπιακό για τον Ιανουάριο θα ενισχυθούν μόνο με τον Πίνο του οποίου περιμένουν την μπλε κάρτα για να είναι διαθέσιμος με την Βέροια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ