2013-01-03 21:23:03
Φωτογραφία για Ινδία: 107 νεκροί από το κρύο μέσα σε δύο εβδομάδες
Στο βόρειο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές στην Ινδία, τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν χάσει την ζωή τους περισσότεροι από... 100 άνθρωποι λόγω του ψύχους.

Στο Νέο Δελχί η θερμοκρασία έπεσε χθες στους 9,8 βαθμούς Κελσίου, 11 βαθμούς χαμηλότερα από τον μέσο όρο του Ιανουαρίου, κατά την ψυχρότερη μέρα που βίωσε η πόλη από το 1969, ανακοίνωσε η Ινδική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι times της Ινδίας αναφέρουν ότι έχουν χάσει την ζωή τους από το φονικό κρύο συνολικά 107 άνθρωποι στο Ουτάρ Πραντές, καθώς και άλλοι 15 στις πόλεις Μουζαφαρναγκάρ, Μαθούρα, Άγκρα, Μπουλαντσάχρ και Ετάχ.

Ωστόσο στο η χαμηλότερη θερμοκρασία σημειώθηκε στο κρατίδιο Μουζαφαρναγκάρ, καθώς η θερμοκρασία έπεσε στους 0,6 βαθμούς Κελσίου.

Παρόλα αυτά, αξιωματούχοι της υπηρεσίας καταστροφών του κρατιδίου διέψευσαν ότι οι θάνατοι οφείλονται στο ψύχος, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα πολλοί άστεγοι και φτωχοί πέθαναν από το κρύο, ενώ άλλοι σκοτώθηκαν σε τροχαία εξαιτίας της ομίχλης.

Η πυκνή ομίχλη που επικρατούσε προκάλεσε πολλά προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Ινδίας καθώς επίσης προκάλεσε και την αναγκαστική διακοπή της εναέριας κυκλοφορίας.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ