2013-01-04 11:52:04
Φωτογραφία για ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ... ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ!
Ένα νέο ξεκίνημα στο TOP 16 της Ευρωλίγκας, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Κάχα Λαμποράλ, θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, στο ΣΕΦ, κόντρα στην Μπεσίκτας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης μπήκαν με το… αριστερό στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο απόψε (21:45 Novasports 3) έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την ανωτερότητά τους και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στον έκτο όμιλο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικός… πονοκέφαλος για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ο Τζος Πάουελ, τον οποίο θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, για το αν θα τον συμπεριλάβει στη 12άδα, με τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, πάντως, να έχει δείξει πως μπορεί να προσφέρει από τώρα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ερμάν Κουντέρ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία, Τουκτού Ατσίκ, ενώ με ένα μικροτραυματισμό ταξίδεψε στην Αθήνα και ο Γκάσπερ Βίντμαρ, ο οποίος όμως αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.


Περιθώριο ήττας μέσα στο ΣΕΦ δεν υπάρχει και η νίκη, όπως άλλωστε τόνισαν και οι ερυθρόλευκοι στις δηλώσεις τους, αποτελεί αυτοσκοπό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιθυμεί να δει από τους παίκτες του να ελέγχουν τον ρυθμό του ματς και να εμφανίσουν ξανά την καταλυτική αμυντική τους λειτουργία, ώστε να περιορίσουν τους Αμερικανούς της Μπεσίκτας και να μην τους δώσουν ρυθμό και ψυχολογία.

Ο όμιλος μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, ήδη μπερδεύτηκε πολύ και οι πρωταθλητές θέλουν όσες περισσότερες νίκες γίνεται και σίγουρα χωρίς καμιά απώλεια μέσα στο ΣΕΦ, όπου με τη βοήθεια του κόσμου τους, που οφείλει να κάνει καμίνι την έδρα του Θρύλου, να διατηρήσει απόρθητο το "κάστρο" του, όχι μόνο με την Μπεσίκτας, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Τέρμα τα αστεία λοιπόν! Πάμε γερά για τη νίκη και καλό μπάσκετ! Να δείξουμε σε όλους ποιοι και γιατί είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ