2013-01-04 12:01:21
Φωτογραφία για Παράταση λόγω... τεχνικού προβλήματος!
Ο Πρίγκιπας λόγω... τεχνικού προβλήματος ζήτησε παράταση μέχρι τις 8 Γενάρη. Στην ΠΑΕ «βράζουν» και μάλλον τελειώνουν το παραμύθι!

Ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ και ο Βλάσης Τσάκας όπως έχει συνηθίσει εδώ και ενάμιση χρόνο κάνει το Παρασκευή... από Δευτέρα για πολλοστή φορά. Ο Σαουδάραβας έπρεπε να είχε καταθέσει σήμερα στην Τράπεζα Πειραιώς τα 28 εκατομμύρια ευρώ όπως ορίστηκε στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για να πάρει τον Παναθηναϊκό.

Ομως, ζήτησε μέσω mail από την ΠΑΕ να δώσει παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου (δηλαδή σε δύο εργάσιμες) καθώς λόγω ενός τεχνικού προβλήματος δεν προλαβαίνει τις διαδικασίες και υποσχέθηκε σε τέσσερις μέρες να κατατεθούν τα χρήματα.

Στο πράσινο στρατόπεδο «βράζουν» με αυτή την εξέλιξη και αυτή την ώρα συζητούν για την απόφαση που θα πάρουν με το πιο πιθανό είναι να πουν ΟΧΙ στον Πρίγκιπα, όπως είχαν ορίσει. Αλλωστε, στον Παναθηναϊκό είχαν δώσει ως τελική ημερομηνία την 4η Ιανουαρίου.


Από την ΠΑΕ, αναφέρουν πως για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκαν για την αναξιοπιστία του Πρίγκιπα και υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να ανάψουν το πράσινο φως στην παράταση μόνο και μόνο για να πειστούν και οι τελευταίοι φίλαθλοι του τριφυλλιού πως πρόκειται για παραμύθι. Ο Παναθηναϊκός εντός της ημέρας αναμένεται με ανακοίνωση να δώσει λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Στις 13:00 υπάρχει προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ήδη τα μέλη έχουν παραιτηθεί εγγράφως), όμως, αναμένεται και αυτό να αναβληθεί μέχρι τις 8 Γενάρη.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ