2013-01-04 16:37:08
Φωτογραφία για Αιγιάλεια: Ποιοι θα είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι και οι Σύμβουλοι του Δημάρχου
Επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες του filodimos.gr για τους νέους αντιδημάρχους που θα στελεχώσουν το επιτελείο του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου μέχρι τα τέλη Αυγούστου 2014.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος αποκλειστικά μέσω του ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ, έχει καταλήξει στο σύνολο των επτά προσώπων που θα αναλάβουν χρέη αντιδημάρχων, είτε έμμισθοι είτε άμισθοι, ενώ δύο τέως αντιδήμαρχοι θα παραμείνουν στο πλευρό του ως άμισθοι βοηθοί-σύμβουλοι με συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Όπως πρώτοι είχαμε γράψει, στους επτά συνολικά αντιδημάρχους δύο παραμένουν στις θέσεις τους και επανέρχονται τρεις που είχαν θητεύσει το 2011, ενώ θα αξιοποιηθούν δύο ακόμα πρωτοεμφανιζόμενα σε ανάλογη θέση στελέχη.

Παράλληλα, πιθανότατα ως πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας θα τοποθετηθεί ο κ. Πάνος Μπερούκας. Όλα αυτά, λίγες ώρες μετά την απόφαση της δημοτικής ομάδας να στηρίξει την πρόταση του δημάρχου για νέα πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στο πρόσωπο της κας Μαρίας Τσουκαλά.


Οι έμμισθοι αντιδήμαρχοι θα είναι πέντε και οι άμισθοι δύο:

-Ανδρουτσόπουλος Βασίλης, με αρμοδιότητες Ανατολικής Αιγιαλείας

-Καμπέρης Δημήτρης, με αρμοδιότητες καθαριότητας και Συμπολιτείας-Ερινεού

-Μπιρπανάγου Μαρία, με αρμοδιότητες οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου

-Παλαιολόγου Αντώνης, με αρμοδιότητες τεχνικών έργων

-Παναγιωτακόπουλος Δημήτρης, με αρμοδιότητες Διακοπτού και πιθανότατα πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

-Σταυρόπουλος Θανάσης, με αρμοδιότητες κοινωνικής πρόνοιας

-Φιλιππόπουλος Βασίλης, με αρμοδιότητες Πολιτικής Προστασίας και τοπικών κοινοτήτων

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί ποιοι εκ των προαναφερθέντων θα είναι έμμισθοι και ποιοι άμισθοι, κάτι που θα ξεκαθαριστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Παραμένουν στο επιτελείο του Δημάρχου, ως άμισθοι σύμβουλοι-βοηθοί οι:

-Μαυρουδής Λεωνίδας, με αρμοδιότητες ανάπτυξης-ευρωπαϊκών προγραμμάτων

-Ψυχράμη Βασιλική, με αρμοδιότητες πολιτισμού και παιδείας (παραμένει και πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ)

Πάνος Μπερούκας για πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας;

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος, στις δηλώσεις του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πρόσωπο που πιθανότατα θα αναλάβει πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας μετά την αναμενόμενη παραίτηση της κας Μαρίας Τσουκαλά. "Κατά 99,9% θα είναι ο κ. Πάνος Μπερούκας. Το θέλει πολύ, έχει την επιθυμία να προσφέρει από αυτή τη θέση και δεν θέλω να του ...χαλάσω το χατήρι" ανέφερε ο δήμαρχος. Σημειωτέον πως μέσα στο 2013, βάσει του χρονοδιαγράμματος, θα ολοκληρωθεί το πολυαναμενόμενο έργο του νέου λιμένα Αιγίου και συνεπώς θα πραγματοποιηθεί και η παραλαβή του, ενώ ο νέος πρόεδρος καλείται να ασχοληθεί με την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή και περαιτέρω εμπορική αξιοποίηση του λιμανιού.

ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-filodimos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ