2013-01-05 21:31:08
Φωτογραφία για Μωβ Φόρεμα! Πως να το συνδυάσετε
Πολλά χρώματα πολλά φορέματα πολλές σκέψεις.

Κάθε φορά που θέλουμε να αποκτήσουμε ένα φόρεμα ή κάθε φορά που έχουμε μια έξοδο και υπάρχει στην ντουλάπα μας φόρεμα σε χρώμα μπαίνουμε σε διαδικασία

σκέψης που η αλήθεια είναι πως δεν κρατάει λίγο. Μια σπαζοκεφαλιά σχεδόν σε κάθε outfit και κάθε έξοδο, που ακόμα κι αν παραπονιόμαστε η αλήθεια είναι πως στις περισσότερες αρέσει όλη αυτή η διαδικασία-τελετουργία!

Αλλά γιατί να διαλέξουμε ένα έντονο χρώμα και να μην καταφύγουμε στα κλασσικά ουδέτερα μαύρα γκρι λευκό κτλ?

Γιατί πολύ απλά το κάθε χρώμα είναι μια προσωπικότητα από μόνο του ακριβώς γι αυτόν τον λόγο αλλάζει πολλές φόρες όχι μόνο την διάθεση μας αλλα και τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι.

Το μωβ λοιπόν ειδικά στην σκούρα βαθιά του απόχρωση έχει συνδεθεί με κάτι πιο εκλεπτυσμένο και πολυτελές. Ακριβώς γι αυτό θεωρείται και το αριστοκρατικό της χρωματικής παλέτας!


Το μωβ χρώμα συμβολίζει την εξέλιξη την σοφία την πολυτέλεια την κομψότητα! Είναι ένα πνευματικό χρώμα κάπως μελαγχολικό και παρά την μη έντονη παρουσία του όπως αυτή του κόκκινου του πορτοκαλί ή του κίτρινου, φωτίζει διακριτικά και σωστά τον ντύσιμο μας.

Επίσης σύμφωνα με μια τελευταία έρευνα που έγινε σε 2 χιλιάδες ζευγάρια στην Βρετανία το μωβ ανακηρύχτηκε το χρώμα του σεξ!

Όποια ζευγάρια είχαν μωβ χρώμα στην κρεβατοκάμαρα τους στους τοίχους τα σεντόνια ή τα έπιπλα, έκαναν κατά μέσο όρο σεξ 3 φόρες την εβδομάδα, πολύ περισσότερο από αυτούς που διάλεξαν το κόκκινο ή κάποιο άλλο χρώμα. Συγκεκριμένα η σειρά του πάθους είναι: Μωβ, κόκκινο, μπλε του ουρανού, ροζ, μαύρο, navy blue, κίτρινο, πορτοκαλί, καφέ, λευκό, μπεζ, πράσινο, γκρι.

Πως να το συνδυάσετε!

Το μωβ φόρεμα για πολλές είναι δυσκολοσυνδύαστο αλλα δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού μπορεί να φορεθεί πολύ εύκολα με απλά/ήσυχα χρώματα μέχρι πιο έντονα!

Φυσικά ταιριάζει πολύ με το μαύρο το λευκό το Nude που είναι διακριτικά και εύκολα στους συνδυασμούς. Αλλα θα σας πρότεινα κάτι πιο τολμηρό και έντονο αφού γίνεται πιο ενδιαφέρον χωρίς να χάνει από την κομψότητα του!

Το αγαπώ με κίτρινο, το λατρεύω με κυπαρισσί, μου αρέσει πολύ με σκούρο μπλε με λευκό και με γκρι –τα 2 τελευταία για πιο safe outfit αλλα πιο ενδιαφέρον από μαύρο ή Nude. Πολύ ωραία δένει και με πορτοκαλί αλλα επειδή είναι ο πιο έντονος συνδυασμός ίσως να μην αρέσει τόσο σε όσες βρίσκουν ήδη έντονο το μωβ.

Το καφέ δεν με ενοχλεί στο καρυδί του, αλλά το βρίσκω αδιάφορο όπως και το ασημί και το χρυσό. Από την άλλη βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το μωβ!

Δείτε τα και σε εικόνες και συνδυάστε το όπως σας αρέσει και όπως εσείς νιώθετε άνετα:

1. Με μαύρο:

2. Με καρυδί:

3. Με nude:

4. Με λευκό:

5. Με γκρι:

6.Με χρώμα:

7. Με μωβ:

8. Με μεταλλικά:

9. Με μπλε:

Extra tip!

Προτιμήστε μεταλλικά στοιχεία μόνο στα αξεσουάρ σας και συγκεκριμένα τα χρυσά αφού είναι πιο κομψά από τα ασημένια και ταιριάζουν υπέροχα με το μωβ! Τέλος αν επιλέξετε ένα πιο ήσυχο χρώμα σε παπούτσι πανωφόρι τσάντα μπορείτε να μεταμορφώσετε το σύνολο σας με ένα μεγάλο κολιέ σε έντονο χρώμα η και σε χρυσό!

 

 

http://chicandsilk.blogspot.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ