2013-01-06 20:48:01
Φωτογραφία για Κράτα ρε Άρη γερά!!!
Κανένας δεν πρέπει να εθελοτυφλεί ή να περάσει στο ντου-κου τα πέναλντι που δεν δόθηκαω σήμερα στον Άρη.

Είναι γεγονός ότι πολεμάνε τον Άρη και ας μην αναφερθούμε σε κυκλώματα, στημένα παιχνίδια και ομάδες δορυφόρους που πρέπει να σωθούν. Ας μιλήσουμε για τον οφθαλμοφανέστατο ΕΧΘΡΟ του Άρη, την ΕΠΟ.

Το πιο διεφθαρμένο και σάπιο κύκλωμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που μαστίζει επί χρόνια τον βασιλιά των σπόρ στην Ελλάδα.

Για άλλη μια φορά δεν δόθηκαν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ πέναλντι στον Άρη και αν δεν έβαζε το γκολ ο Αγκάνθο αυτή τη στιγμή θα μιλάγαμε πάλι για αλλοίωση αποτελέσματος ενάντια του Άρη.

Έναν Άρη που του κόψανε 7 βαθμούς μέχρι τώρα και δε θα μιλάγαμε για σωτηρία εάν τους είχε αλλά για πλέι οφ. Δεν θα παίζανε τα πιτσιρίκια με την πλάτη στον τοίχο αλλά με φτερά στα πόδια τους.

Τρανό παράδειγμα του πολέμου είναι τα λόγια του Σαρρή στον "Ξανθό" όταν ο δεύτερος του 'πε να σταματήσουν να πολεμάνε τον Άρη, και ο Σα(υ)ρρής ούτε λίγο ούτε πολύ δεν αρνήθηκε ότι το κάνουνε με βάση την απάντηση που έδωσε.


Ιωαννίδης: "Είναι απαράδεκτη η στάση της ΕΠΟ και των οργάνων της απέναντι στον Αρη για το άρθρο 99. Κάθε ανώνυμη εταιρεία και οι αθλητικές έχουν το δικαίωμα να υπαχθούν στο άρθρο 99 και δεν πρέπει η ομοσπονδία να βάζει εμπόδια στον Αρη, ούτε να τον απειλεί"

Σα(υ)ρρής: "Μα έχουμε γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας που είναι αντίθεση σε τέτοιες διαδικασίες"

Ακόμη και τα ΜΜΕ είναι ένοχα που σωπαίνουν στο θέμα αυτό, με μοναδικές εξαιρέσεις τα ψιλά γράμματα όπου αναφέρουν σε κάθε αγώνα πλέον ότι αδικήθηκε ο Άρης.

Δυο χρόνια τώρα για να παίξουν ομάδες δορύφοροι στην Ευρώπη σφάζουν τον Άρη, είτε αυτες λέγονται Ολυμπιακός Βόλου είτε Αστέρας, είτε Ατρόμητος.

Πρέπει να δωθεί ένα τέλος σε αυτή την παρωδία, να αφήσουν τον Άρη ήσυχο όλα αυτά τα λαμόγια που διοικούν αυτό το ισόβια σάπιο ποδόσφαιρο. Μια ζωή απέναντι σας θα μας έχετε!!!

Υ.Γ Το μόνο καλό που αφήσανε τον Άρη εκτός Ευρώπης είναι ότι τα σκουλίκια που διοικούσαν τον Άρη απο το 2004 και μετά φυγανε.
opadoi-live
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολυμπιακός - Βέροια [1-0]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολυμπιακός - Βέροια [1-0]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ