2013-01-06 21:46:28
Φωτογραφία για Σέντρες να τις... Πίνο στο ποτήρι!
Στο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό έδωσε 2 ασίστ! Ο Πίνο με σέντρες «πάρε-βάλε» εντυπωσίασε στο 3-0 επί της Βέροιας! Mήτρογλου, Τζιμπούρ, Πάντελιτς οι σκόρερ! 

Για πρώτη φορά!

Νέα χρονιά και νέο... σύστημα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος για πρώτη φορά στη σεζόν χώρεσε στην ενδεκάδα Τζιμπούρ και Μήτρογλου! Ειδικοτερα, κάτω από τα δοκάρια ο Κάρολ, δεξιά ο Τοροσίδης και αριστερά ο Χολέμπας, ενώ στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς, Κοντρέρας. Μοντέστο, Μανιάτης τα δυο αμυντικά χαφ και μπροστά τους ο Γκρέκο. Αριστερά ο Τζιμπούρ, δεξιά ο Μασάντο και μπροστά ο Μήτρογλου!

Είχε υπεροχή, αλλά και... γιούχα!

Ο Ολυμπιακός έμεινε στις... Γιορτές, αν και μπήκε δυνατά στο ματς, εντούτοις δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να γίνει ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια. Είχε κίνηση, όχι όμως ουσία, με τον Μασάντο για ακόμα ένα ματς να μην είναι αποτελεσματικός αγωνιζόμενος στην πτέρυγα
. Ο Τζιμπούρ προσπαθούσε να απειλήσει, βοηθούσε τον Μήτρογλου, ωστόσο η Βέροια ήταν σωστά τοποθετημένη και κρατούσε μακριά από την εστία της τους «ερυθρόλευκους». Τι έχουν να θυμούνται από το α' μέρος αυτοί που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκη»; Δυο ευκαιρίες και τον... Πίνο. Στο 18' ο Τοροσίδης έβγαλε ωραία σέντραα, αλλά δεν μπόρεσε ο Τζιμπούρ να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 26' ο Γκρέκο έβγαλε μεγάλη μπαλιά στον Αλγερινό, αλλά ο Τζόναθαν... κέρδισε τη μάχη. Ο Πίνο έκανε προθέρμανση και πήρε το χειροκρότημα του κόσμου, ωστόσο λίγο αργότερα ο κόσμος αντιδρούσε στο κακό θέαμα και αποδοκίμαζε την ομάδα

Τους... ξύπνησα αποδοκιμασίες!

Η μπλε κάρτα ήρθε χθες, ο Πίνο πήρε άδεια συμμετοχής και σε ένα 24ωρα σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των πειραιωτών. Ο Κολομβιανός πήρε θέση στο αριστερό άκρο, ο Γκρέκο βγήκε εκτός και ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με 4-4-2. Μόλις στο 47' ο Πίνο είχε σουτάρα που κατέληξε άουτ. Οι Πειραιώτες συνέχισαν την πίεση και στο 51' ο Καφές έδιωξε στη γραμμή την προσπάθεια του Μήτρογλου! Ωστόσο, στο 54' ο Πίνο έκανε τη διαφορά, με μεγάλη μπαλιά «πάρε - βάλε» στον Μήτρογλου ζέστανε το «παγωμένο» Καραϊσκάκη. Ο διεθνής φορ με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, με τον Ολυμπιακό να παίρνει ξανά τα πάνω του.

Στο 57' ο κόσμος σηκώθηκε ξανά, στο τέρμα του Τοροσίδη, ωστόσο ο διεθνής μπακ ήταν σε θέση οφσάιντ και το 1-0 παρέμεινε. Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός είχε ξεσπάσματα, με τον Τζιμπούρ να είναι ο κινητήριος μοχλός απειλούσε τη Βέροια. Στο 65' ο Αλγερινός δεν μπόρεσε να κερδίσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ στο 67' σε ρόλο... πασέρ έβγαλε στον Πίνο, ο οποίος όμως υπό πίεση δεν σκόραρε. Από το σημείο εκείνο και έπειτα ο ρυθμός έπεσε, ο Φετφατζίδης στο 78' πήρε τη θέση του Μήτρογλου, αλλά το δεύτερο γκολ προήλθε από τον Τοροσίδη. Ο διεθνής μπακ κέρδισε το πέναλτι και ο Τζιμπούρ μπήκε με το δεξί στο 2013 πετυχαίνοντας το 13ο γκολ του!

Ο Ολυμπιακός απάντησε στις... αποδοκιμασίες του ημιχρόνου με Οver. Ο Πάντελιτς που είχε πάρει τη θέση του Τζιμπούρ απέδειξε πως δεν γίνεται να ξεχάσει το τόπι, δεύτερη ασίστ του Πίνο και καρφωτή κεφαλιά του Σέρβου για το 3-0!

Μan of the match: Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο σκόρπισε χαμόγελα στο Λιμάνι με την εμφάνισή του. Μπήκε στο 46', είχε κίνηση, ουσία και... ασίστ στον Μήτρογλου για το πρώτο γκολ. Ο Κολομβιανός θέλει ακόμα δουλειά, αλλά τα δείγματα στο πρώτο επίσημο ματς ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στις καθυστερήσεις με τη δεύτερη του ασίστ, αυτή τη φορά στον Πάντελιτς.

Στο ύψος του: Ο Ράφικ Τζιμπούρ πέτυχε το 13ο γκολ του στη σεζόν, έστω και από την άσπρη βούλα. Ο Αλγερινός ήταν μαζί με τον Πίνο οι κορυφαίοι και αν είχε περισσότερη υπομονή στην τελική προσπάθεια θα είχε σκοράρει περισσότερα τέρματα.

Αδύναμος κρίκος: Ο Μασάντο απέδειξε για ακόμα μια φορά πως στα άκρα... δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Πορτογάλος μπορεί να είχε διάθεση, αλλά δεν κατάφερε να δώσει λύσεις, τη δουλειά του πολλές φορές την έκανε ο Τοροσίδης, με τον Μασάντο να... ξεφεύγει αρκετές φορές και να πηγαίνει στον άξονα!

Το στραγάλι: Μια φάση «έκατσε» δύσκολη στον Καλογερόπουλο, αυτή στο πέναλτι του Τοροσίδη, που ανατράπηκε από τον Αμαραντίδη. Οι Ημαθιώτες αμφισβήτησαν την απόφαση υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε επαφή για την... άσπρη βούλα.

Το ταμείο του Gazzetta.gr: O Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο στη σεζόν, το απόλυτο στα οχτώ ματς που έδωσε στο Καραϊσκάκη και κράτησε το +8 από τον ΠΑΟΚ. Οι αποδοκιμασίες του ημιχρόνου «ταρακούνησαν» τους παίκτες, αλλά τη λύση την έδωσε ο πάγκος. Ο Πίνο δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο, σέντρες για... γκολ και με δυο ασίστ του ο Ολυμπιακός «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Βέροιας και πήρε μια άνετη νίκη.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μοντέστο, Μανιάτης, Μασάντο (87' Πα΄ντελιτς), Γκρέκο (46' Πίνο), Τζιμπούρ, Μήτρογλου (78' Φετφατζίδης).

Βέροια: Λόπεζ, Μορένο, Μπάρμπας, Παυλίδης, Σνάουτσνερ, Αλ. Ζούνιορ, Καφές (68' Σκαθαρούδης), Κόστλι, Αμαραντίδης, Γεωργέας (49' Καλογερής), Ηλ. Ιωάννου (80' Μόνος).

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δυο συλλήψεις
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δυο συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ