2013-01-07 04:09:28
Φωτογραφία για Αυτοκτόνησε 19χρονη ύστερα από τον χωρισμό με το αγόρι της
Τέλος στη ζωή της έδωσε μια νεαρή κοπέλα, αφού αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της με το αγόρι της. Τραγική φιγούρα, ο ξάδερφος της κοπέλας που ήταν μπροστά στο μοιραίο περιστατικό.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες, όταν ήρθε ο χωρισμός για τη 19χρονη Βρετανίδα Νίσα Γουέιν Γουέμπλεϊ. Πριν από λίγες μέρες, επισκέφτηκε το Τέξας με την οικογένειά της, σε συγγενικό σπίτι. Ο ξάδερφος της κοπέλας, έκανε εξάσκηση στη σκοποβολή στην αυλή του σπιτιού του με το όπλο που έχει στην κατοχή του για τις ανάγκες του επαγγέλματός του, αφού εργάζεται ως σεκιούριτι. Η Νίσα, τότε, πήρε το όπλο από τα χέρια του 22χρονου και το έστρεψε στον εαυτό της με αποτέλεσμα ο νεαρός να μην μπορέσει να αντιδράσει και να την αποτρέψει από τη μοιραία της πράξη.

Η οικογένεια της κοπέλας και οι φίλοι της, μίλησαν για τη συμπεριφορά της Νίσα το τελευταίο διάστημα και όλοι τους συμφώνησαν πως δεν ήταν σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση
. Σύμφωνα με την Daily Mail, o χωρισμός με το αγόρι της ήρθε σε μια στιγμή που κανείς τους δεν το περίμενε, αφού όλοι μαρτυρούν πως ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Επίσης, οι φίλοι της είπαν πως ήταν συντετριμμένη μετά το χωρισμό, αλλά δεν περίμεναν πως θα μπορούσε ποτέ να φτάσει στο σημείο της αυτοκτονίας. Μάλιστα, μαρτυρούν πως ήταν πολύ ενθουσιασμένη με το επικείμενο ταξίδι της στο Τέξας και θεώρησαν πως θα της έκανε πολύ καλό και θα τη βοηθούσε να ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Η νεαρή, μετά τον αυτο-πυροβολισμό της στο κεφάλι με το 45αρι, ημιαυτόματο όπλο τύπου Glock, μεταφέρθηκε στο κοντινό νοσοκομείο της περιοχής όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Επίσης, ξεκίνησε η αστυνομική έρευνα, αλλά απ’ ό, τι φαίνεται, είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αλλά για αυτοκτονία.

Η οικογένεια της κοπέλας είναι συγκλονισμένη και δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του παιδιού τους. Ο θείος της, Γκλεν Στιλ, μίλησε στα αμερικανικά μέσα, αναφέροντας μάλιστα πως οι γονείς της θα χρειαστούν περίπου 3.000 λίρες για να μεταφέρουν πίσω στη Βρετανία, το άψυχο κορμί της 19χρονης.
tuned.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ