2013-01-07 09:26:04
Φωτογραφία για Συγκλονίζει την Ιταλία η αυτοκτονία 14χρονης
Τέλος στη ζωή της έδωσε μία 14χρονη μαθήτρια, πέφτοντας από το παράθυρο του πατρικού της σπιτιού, στη Νοβάρα της Ιταλίας, με τα... μηνύματα από τους συμμαθητές της στοTwitter να μαρτυρούν ότι ήταν θύμα λεκτικής βίας στο σχολείο.

Οι φίλοι της νεαρής Καρολίνα δημιούργησαν στο χώρο κοινωνικής δικτύωσης το hashtag#RIPCarolina, στο οποίο τα περισσότερα σχόλια μιλούν για "εκφοβισμό", "σχόλια" και "προσβολές" με τις οποίες ερχόταν καθημερινά αντιμέτωπη η νεαρή κοπέλα στο σχολείο.

Ένα σχόλιο μιλά για "αυτή τη φρικτή πράξη που αναγκάστηκες να κάνεις, εξαιτίας της κακίας των ανθρώπων", άλλο αναφέρει ότι "έπρεπε να σκεφτείς τον εαυτό σου και όχι αυτά που λένε οι άλλοι" ενώ άλλος μαθητής αναφέρει ότι δεν αντέχει στη σκέψη να γυρίσει στο σχολείο και "να τους αντικρίσει".

Η αστυνομία και οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση κάνουν έκκληση για ηρεμία λέγοντας ότι δεν θα ήταν καλό να αρχίσει ένα "κυνήγι μαγισσών" με μόνο στοιχείο τα σχόλια στο Twitter.

Οι φίλοι της στο μεταξύ ανήρτησαν ένα μεγάλο πανό προς τιμή της, στο οποίο την περιγράφουν ως τον "πιο όμορφο άγγελο". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ