2013-01-09 07:29:08
Φωτογραφία για Εργάτης αλλά… άγνωστος!
Δεν είναι κανένας τυχαίος κι αυτό είναι σίγουρο. Από πού δεν έχει περάσει ο Φάμπρι Γκονθάλες, ο οποίος δεν έχει στεριώσει πουθενά, αλλά όλοι έχουν να λένε πως είναι φοβερός εργάτης!

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού από την στιγμή που έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα έχει καθίσει σε πάγκους 27 (!) συνολικά ομάδων. Όμως, σε όποια ομάδα κι αν έχει δουλέψει δεν μπορεί κανείς να του προσάψει τον χαρακτηρισμό «τεμπέλης»! Εργάζεται φουλ οκτάωρο και πολλές φορές και υπερωρίες και το… μεροκάματο του το βγάζει και με το παραπάνω. Ασχολείται συνέχεια με τη δουλειά του και φροντίζει να είναι όλα στην εντέλεια. Ένα χαρακτηριστικό που έχει τόσο ανάγκη ο φετινός Παναθηναϊκός.

Ο Φάμπρι δεν επιτρέπει σε κανέναν να «τρυπώσει» στα αποδυτήρια. Εκεί, θέλει να είναι ο απόλυτος «άρχοντας». Με αυτόν τον τρόπο επιθυμεί να κάνει γνωστό στον περίγυρο του πως όποιος του μπει εμπόδιο, τον «καθαρίζει» με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς πολλά-πολλά.


Ένα στοιχείο που τον έκανε να πάρει την δουλειά στο «τριφύλλι» είναι πως έχει άγνοια κινδύνου. Του αρέσουν τα δύσκολα και το έχει δείξει πλειστάκις. Τόσο όταν ανέλαβε τη Γρανάδα, όταν ακόμα ήταν στην τρίτη κατηγορία και πέντε βαθμούς από την κορυφή και τελικά κατάφερε να την οδηγήσει στα σαλόνια της Primera Division ενώ επέλεξε να δουλέψει στη Σανταντέρ, όταν εκείνη βρισκόταν ένα βήμα από την διάλυση!

Δεν έχει διστάσει ακόμα και να τα βάλει με τους από πάνω του! Στην Αλαβές, όπου και είχε «αφεντικό» τον Ντμίτρι Πίτερμαν (ένα από τα μεγαλύτερα «λαμόγια» που πέρασαν από την ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου) δεν τα έβρισκε μαζί του, «πλακώθηκαν» και ησύχασε! Το ό,τι είναι ξεροκέφαλος αποδεικνύεται από κατά περιόδους ατάκες του ίδιου του Φάμπρι. «Οταν φτάνουν σε σημείο να μου σκοτίζουν τα @@, παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω» είχε πει σε μία ανύποπτη στιγμή. Εκτός από ξεροκέφαλος είναι και αθυρόστομος, κάτι που φάνηκε και παραπάνω!

Αναφορικά με το ποδόσφαιρο, ο Φάμπρι προτιμά να μην δέχεται γκολ η ομάδα του και δίνει περισσότερο βάση στην άμυνα. Θιασώτης του κατενάτσιο, κάτι που το παραδέχεται και δεν τον ενοχλεί.

Αυτός, με λίγα λόγια, είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Χρυσόμαλλο Δέρας»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Χρυσόμαλλο Δέρας»
Ρευστό από την Κίνα!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ρευστό από την Κίνα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ