2013-01-13 11:29:03
Φωτογραφία για Παναχαϊκή: Μονόδρομος η νίκη με Θρασύβουλο
Μετά την αφαίρεση των τριών βαθμών το έργο της Παναχαϊκής γίνεται ακόμα πιο δύσκολο στην συνέχεια του πρωταθλήματος αφού βρίσκεται στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχει δύσκολο πρόγραμμα αφού στην Πάτρα υποδέχεται Θρασύβουλο και Ηρακλή Ψαχνών, εκτός έδρας θα παίξει με τις τρεις ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα και κατά σειρά Νίκη Βόλου, Εργοτέλη, Απόλλωνα Αθηνών, ενώ θα κάνει και το ρεπό της.

Σήμερα, Κυριακή (15.00 μμ) στην Αγυιά, η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Θρασύβουλο σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι αφού η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη. Έχοντας μόλις δυο νίκες ως γηπεδούχος θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού πιθανή απώλεια βαθμών θα την βάλει σε μπελάδες και θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση .

Ο Γιώργος Κούτσης αναφερόμενος στο κυριακάτικο παιχνίδι τόνισε «Σίγουρα είναι καθοριστικό το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Δεν έχουμε περιθώρια για την παραμικρή απώλεια στην έδρα μας. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο ότι την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε».

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Πόρτα» στη ΜΟΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Πόρτα» στη ΜΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ