2013-01-18 23:10:04
Φωτογραφία για Ηλεία: Καταστροφές και αποκλεισμοί χωριών στην περιοχή της Φιγαλείας
Όπως αναφέρει το ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ@facerbook έχουν καταγραφεί τα εξής στις κατά τόπους περιοχές:

ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ

Τα ρέματα φούσκωσαν επικίνδυνα στις περιοχές Μπούρα, Βαγένα και Μεταλλίο ωστόσο δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα. Μικρά προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι οδηγοί από Νέα Φιγαλεία προς Πετράλωνα εξαιτίας μικρών κατολισθήσεων και σε κομμάτια του οδικού δικτύου που έχουν δημιουργηθεί λίμνες.

ΦΑΣΚΟΜΗΛΙΑ

Πληροφορίες κάνουν λόγο για κατολισθήσεις σε αγροτικούς δρόμους ενώ μικρά προβλήματα υπάρχουν στην Γέφυρα Κορακοφωλιάς απο κατολισθήσεις και στον οικισμό Ρεβελέικα από διάβρωση του οδοστρώματος.

ΛΕΠΡΕΟ

Μεγάλες ζημιές σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δ.Δ.ΛΕΠΡΕΟΥ κ.Νεοφώτιστο.

Αποκλεισμένα παραμένουν τμήματα των χωριών Σκουπά, Μοφκίτσα, Μαυρονικόλας και Παναγιές εξαιτίας κατολισθήσεων. Κατολισθήσεις επίσης υπάρχουν στην είσοδο του Λεπρέου με τα οχήματα να κινούνται με δυσκολία καθώς σε πολλά σημεία ως την Γέφυρα Μαυρονικόλα σε κυκλοφορία είναι μόνο το ένα ρεύμα.


ΠΑΝΑΓΙΕΣ

Το ποτάμι φούσκωσε επικίνδυνα νερό ξεπέρασε τα 2,5 μέτρα, παρέσυρε και διέλυσε μια ολόκληρη τσιμεντένια γέφυρα μήκους αρκετών μέτρων! Επίσης το ποτάμι έφτασε δίπλα από τις αυλές των σπιτιών με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν.

Στις Κάτω Παναγίες ο οικισμός παραμένει έως τώρα αποκλεισμένος εξαιτίας του ποταμού ο οποίος υπερχείλισε, "καβάλησε" κυριολεκτικά τον δρόμο και παρασύροντας δεκάδες δέντρα τον κατέστησαν αδιάβατο για οχήματα και πεζούς.

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Προβλήματα υπάρχουν σε όλο το οδικό δίκτυο απο κατολισθήσεις, πέτρες και δέντρα που υπάρχουν στο οδόστρωμα. Χωράφια έχουν πλημμυρίσει ενώ σε πολλά τμήματα του δρόμου υπάρχουν τόνοι λάσπης.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ