2013-01-20 18:07:02
Φωτογραφία για Για τα μάτια σας...μόνο!
Είναι πολύ άσχημο όταν ένα όμορφο πρόσωπο θαμπώνει από δύο μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια! Τα μάτια σας είναι ο καθρέφτης της ψυχής, γι΄αυτό το λόγο πρέπει να τα ...προσέχετε αρκετά, όπως και την ψυχή σας!

Για να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους στα μάτια, φτιάξτε τις συνταγές που μόλις ανακάλυψα για τα μάτια σας μόνο!

Αγγούρι και Μέλι

Ανακάτεψε το χυμό από ένα αγγούρι με 1 κ. σούπας μέλι και άπλωσε το μείγμα γύρω από μάτια. Τα συστατικά του αγγουριού βοηθούν στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων, ενώ το μέλι ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Χαμομήλι και Πράσινο τσάι

Βράστε το χαμομήλι και το πράσινο τσάι και αφήστε τα να κρυώσει. Κάντε κρύες κομπρέσες με δύο στρογγυλά βαμβάκια ή με τα φακελάκια του τσαγιού αφού τα βάλετε για 20 λεπτά στο ψυγείο.

Γάλα

Ρίξτε σε ένα μπωλ παγωμένο γάλα και βυθίστε δυο κομμάτια βαμβάκι. Βγάλτε τα, πιέστε ελαφρά και τοποθετήστε τα στα μάτια σας. Μόλις αρχίζουν να ζεσταίνονται, επαναλάβετε τη διαδικασία με δυο καινούρια κομμάτια βαμβάκι, συνεχίστε για 10-15 λεπτά.


Ελαιόλαδο και Μπανάνα

Λιώνουμε την μπανάνα και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, απλώνουμε το μείγμα γύρω από τα μάτια και το αφήνουμε για 15-20 λεπτά. Ξεπλένουμε με ζεστό νερό και μετά με κρύο νερό.

Πατάτα και Χυμό Μήλο

Τρίβετε την πατάτα και μετά προσθέστε 2 κ. σούπας χυμό μήλου. Απλώστε το απαλά στο πρόσωπο και στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Καλύψτε το πρόσωπο σας με ένα θερμό ύφασμα και αφήστε το για 5-10 λεπτά. Ξεπλύνετε την κρέμα με ζεστό νερό.
beu.com.cy
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ