2012-03-27 21:39:12
Φωτογραφία για Δείτε ποιοι έκαναν πλιάτσικο στο κέντρο στα επεισόδια τις 12 Φεβρουαρίου
Δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από... σχετική Εισαγγελική Διάταξη φωτογραφίες, οι οποίες προέρχονται από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης τεσσάρων καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας. Τα καταστήματα λεηλατήθηκαν από ομάδες ατόμων την Κυριακή, 12.02.2012, στα επεισόδια που συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτικότερα, το βράδυ της Κυριακής (12-2-2012), κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που συνέβησαν στο Κέντρο της Αθήνας, ομάδες ατόμων εισέβαλαν και λεηλάτησαν τέσσερα καταστήματα, αφαιρώντας εμπορεύματα από το εσωτερικό τους. Πρόκειται για τα εξής:

Ανταλλακτήριο Συναλλάγματος επί της πλατείας Ομονοίας, στο οποίο αφού παραβίασαν τα ρολά ασφαλείας, μπήκαν μέσα, προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν χρήματα και μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Πώλησης Αθλητικών Ειδών στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου, στο οποίο αφού παραβίασαν τα προστατευτικά ρολά ασφαλείας, μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν εμπορεύματα από το εσωτερικό του, ενώ πέταξαν αυτοσχέδιες βόμβες μολότωφ, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.


Πώλησης Ενδυμάτων στην οδό Πανεπιστημίου, στο οποίο αφού παραβίασαν δύο ρολά ασφαλείας, έσπασαν δύο υαλοπίνακες, μπήκαν σε αυτό, προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν εμπορεύματα.

Πώλησης Ηλεκτρικών Ειδών στη συμβολή των οδών Σταδίου και Δραγατσανίου, στο οποίο αφού παραβίασαν τα ρολά ασφαλείας και έσπασαν τον υαλοπίνακα της κεντρικής εισόδου, στη συνέχεια μπήκαν σε αυτό, προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν εμπορεύματα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ. ζητά τη βοήθεια των πολιτών που γνωρίζουν πληροφορίες για τα πρόσωπα που λεηλάτησαν το κατάστημα και απεικονίζονται στις φωτογραφίες.

 

  prionokordela.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και η Ρούλα συγγραφέας;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και η Ρούλα συγγραφέας;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ