2012-03-27 22:00:09
Φωτογραφία για Προσφορές και σημαντικές εκπτώσεις για την απόκτηση αυτοκινήτων Renault
Twingo

Σχεδιασμένο για κάνει τη ζωή στην πόλη πιο εύκολη, το Twingo συνδυάζει άνεση, ευελιξία και χωρητικότητα από €9.290 (η τιμή συμπεριλαμβάνει όφελος απόσυρσης).

Επιπλέον όφελος έως €1.250 για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα. Μάθετε περισσότερα στην πλησιέστερη έκθεση Renault .

Η προσφορά ισχύει για το απερχόμενο μοντέλο.

Clio

Αποκτήστε το καταξιωμένο Clio με την κομψή εμφάνιση και τους αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες, από €9.990 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Για τις περισσότερες εκδόσεις Clio ισχύει όφελος...έως €3.800 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και το μέγιστο όφελος απόσυρσης).

Επισκεφθείτε την πλησιέστερη έκθεση Renault , ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €3.000.


Megane 5θυρο

Το δυναμικό και στιβαρό Megane συνδυάζει επιδόσεις, άνεση και οικονομία από €13.990 (η τιμή συμπεριλαμβάνει το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €3.860 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και το μέγιστο όφελος απόσυρσης).

Ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €2.000.

Megane Coupe

Με το Megane Coupe το πάθος μπαίνει στη ζωή σας με σπορ εμφάνιση και δυναμική απόδοση από €15.290 (η τιμή συμπεριλαμβάνει το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €3.900 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και το μέγιστο όφελος απόσυρσης).

Επισκεφθείτε την πλησιέστερη έκθεση Renault , ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €2.500.

Megane Estate

Το Megane Estate με το δυναμικό στυλ, την απίστευτη ευρυχωρία και το άριστο επίπεδο οδηγικής απόλαυσης, δίνει άλλη διάσταση στην αντίληψη για το στέισον βάγκον. Αποκτήστε το από €17.140 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €2.920 (συμπεριλαμβάνονται προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €2.500.

Scenic

Θέλετε χώρο για όλους, design που γοητεύει και υποδειγματικό κράτημα; Το Scenic σας τα προσφέρει από €16.310 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €4.030 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Επισκεφθείτε την πλησιέστερη έκθεση Renault , ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €3.000.

Grand Scenic

Με το 7θέσιο Grand έχετε ακόμα περισσότερους χώρους, άνετη οδήγηση και κορυφαία επίπεδα ασφαλείας από €19.090 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €4.130 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Επισκεφθείτε την πλησιέστερη έκθεση Renault , ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €3.000.

Fluence

Ταξιδέψτε στην πρώτη θέση με ασύγκριτη άνεση, ποιοτικό εξοπλισμό και απίστευτη ευρυχωρία από €14.380 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €2.890 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Επισκεφθείτε την πλησιέστερη έκθεση Renault , ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €3.500.

Kangoo

Διψάτε για περιπέτεια, έχετε διάθεση για θάλασσα ή βουνό; Το πρακτικό και άνετο Kangoo θα σας πάει παντού από €13.890 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €2.800 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).

Επισκεφθείτε την πλησιέστερη έκθεση Renault , ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και κερδίστε επιπλέον του ανωτέρω, όφελος έως €4.000.

Trafic Euro5

Με δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 9 άτομα, κομψό σχεδιασμό, άνεση και πολυάριθμους αποθηκευτικούς χώρους το Trafic έχει ό,τι χρειάζεστε από €28.600 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και το όφελος απόσυρσης).

Αποκτήστε την έκδοση που σας ταιριάζει με όφελος έως €4.800 (η τιμή συμπεριλαμβάνει προσφορά Renault και όφελος απόσυρσης).[RENAULT GREECE]
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πασοκονουδού μπαϊλντί...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πασοκονουδού μπαϊλντί...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ