2013-01-24 22:13:04
Φωτογραφία για Πήραμε το μάθημα μας...
Ο Γιάννης Παπακώστας δεν είχε και πολλά πράγματα να πει μετά το τέλος του αγώνα αφού το σκορ δεν άφησε περιθώρια για πολλά σχόλια από τον προπονητή της Καλλιθέας. Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: "Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ και μετά ήρθε και η αποβολή και πιστεύω ότι δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα να ανταποκριθούμε αν εξαιρέσουμε το δεύτερο μέρος όπου καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ στο 6-0.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική στην ομάδα μου, έχουμε δύσκολο ματς σε λίγες μέρες και τα παιδιά έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια. Εμείς πήραμε ένα καλό μάθημα, πρέπει να σφίξουμε τα δόντια και να πάρουμε αποτέλεσμα μέσα στην Καβάλα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που έκανε πειστική εμφάνιση και είχε αποτελεσματικότητα. Μέχρι την Δευτέρα ελπίζω να ενισχυθούμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ για να είμαστε κομπλέ. Εγώ στα αποδυτήρια είπα στα παιδιά ότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια τον τελευταίο μήνα. Απλά σήμερα δεν μας βγήκε τίποτε"


Για το τελικό σκορ: "Το γρήγορο γκολ μας αποσυντόνισε. Και εμείς δεν παίξαμε σωστά. Ίσως θα έπρεπε να παγώσουμε τον ρυθμό, να παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Η αποβολή μας "τέλειωσε"

Για το πρώτο ματς: Εκεί είχαμε έναν κακό αγωνιστικό χώρο ενώ ο ΠΑΟΚ είχε τα δοκάρια. Εμείς απλά μετά το 75'  σε εκείνο το ματς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Απλά επαναλαμβάνω ότι σήμερα τα παιδιά μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια και τον τελευταίο μήνα προσπάθησαν πολύ και αυτή η βαριά ήττα δεν πρέπει να ισοπεδώσει την προσπάθεια που έχουμε κάνει που είναι ο αποκλεισμός του Άρη, τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα αλλά και η νίκη μας στο Ελ Πάσο επί του ΠΑΟΚ. Σαφώς και η βαριά ήττα δεν μας αρμόζει αφού και η Καλλιθέα έχει ιστορία αλλά πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι"
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ