2013-01-28 08:16:31
Φωτογραφία για Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει
Αποφασισμένοι οι παίκτες του Λούκας Αλκαράθ να πάρουν το «διπλό» που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα και θα τους επιτρέψει να δουν με καλύτερο μάτι τη δύσκολη συνέχεια.

Μια λέξη μπορεί να αποτυπώσει πλήρως τη σημασία του σημερινού παιχνιδιού στην Κέρκυρα. «Τελικός». Ο ενισχυμένος ΑΡΗΣ σήμερα στις 19:30 παίζει τα ρέστα του στο νησί των Φαιάκων, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 19η αγωνιστική της SuperLeague.

Οι «κίτρινοι» είναι αποφασισμένοι για να πάρουν ότι τους στέρησε την προηγούμενη βδομάδα η διαιτησία κόντρα στην ΑΕΚ. Την νίκη. Ο Λούκας Αλκαράθ για τη σημερινή αναμέτρηση μπορεί να υπολογίζει στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα(Τάτο, Διαμαντάκο και Ζαραδούκα), ωστόσο θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες των Αγκάνθο και Πουλίδο.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός έχει κατασταλάξει όσον αφορά την κατάρτιση της βασικής ενδεκάδας και θα παρατάξει τον ΑΡΗ για πρώτη φορά με σύστημα 4-2-3-1. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης, αριστερά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Μαργαρίτης, δεξιά ο Καζναφέρης(επανέρχεται μετά τον τραυματισμό-τιμωρία του στη βασική ενδεκάδα), ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Νούνο Κοέλιο και Γιαννίτσης, με τον Πορτογάλο να ξεκινά για πρώτη φορά σε αυτή τη θέση.


Από κει και πέρα, οι Παπαστεριανός-Οικονομόπουλος θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με τον Τάτο να κινείται ως ελεύθερος λίγο πιο μπροστά τους. Ο Γιαννιώτας θα βρίσκεται στον δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, ο Ζαραδούκας στο αριστερό, με τον Διαμαντάκο να αποτελεί την αιχμή του δόρατος των «κίτρινων».

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε ότι από την αποστολή του ΑΡΗ θα απουσιάζει ο Δημήτρης Σουνάς(θέλησε να του δώσει ανάσες ο Λούκας Αλκαράθ), τη θέση του οποίου πήρε ο Αντι Ρένια, που υπέγραψε μέσα στη βδομάδα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και θα βρίσκεται για πρώτη φορά στον πάγκο, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Αλκαράθ: Βελλίδης, Διούδης, Νούνο Κοέλιο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Ρένια, Τάτος, Τριανταφυλλάκος.

allaboutaris.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο καιρός σήμερα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο καιρός σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ