2013-01-30 11:12:27
Φωτογραφία για Αρχιεπισκοπή και Φαρμακοβιομήχανοι: ''Κανένας χωρίς φάρμακο''...!!!
Ρεπορτάζ, Γιώργος Φερδής / romfea.gr

Υπεγράφη πριν λίγο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων.

Το μνημόνιο προβλέπει τη δωρεάν χορήγηση φαρμάκων σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και το υπέγραψαν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Π.Ε.Φ. κ. Δημήτριος Δέμος.

“Είναι μία ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή, γιατί από καιρό είχαμε διαπιστώσει τα κοινά σημεία με την Ένωση Φαρμακοβιομηχάνων. Σήμερα υλοποιείται με αυτή την υπογραφή αυτή η συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου το Δ.Σ για την συμπαράσταση που γίνεται στον άρρωστο άνθρωπο και να τους ευχηθώ καλή συνεργασία ώστε τα αποτελέσματα να είναι γόνιμα και δυνατά», είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος των Φαρμακοβιομηχάνων κ. Δέμος σημείωσε: « Σ’ αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο οι ελληνικές Φαρμακοβιομηχανίες σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Γ.Φ.Τ προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας δωρεάν ποιοτικό φάρμακο ελληνικής καταγωγής».
communenews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ