2013-01-30 23:59:09
Φωτογραφία για Δείτε ένα ιδιαίτερο video με την ιστορία του Ford Fiesta
Το νέο Ford Fiesta έρχεται για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των συνολικά 36 χρόνων από την ημέρα κυκλοφορίας του πρώτου Fiesta. Κατά την περίοδο αυτή, το Fiesta έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως.

To νέο Fiesta αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του συνδυάζοντας το μοναδικό του στιλ με τις πρωτοποριακές του τεχνολογίες. Εξοπλισμένο με τον επαναστατικό χιλίαρη EcoBoost κινητήρα προσφέρει την οικονομία καυσίμου ενός μικρού κινητήρα 4,3Lt/100km, εκπέμπει CO2 μόλις 99gr/km και έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Επίσης διαθέτει το πρωτοποριακό σύστημα Ford SYNC με το οποίο μπορείτε να επιλέγετε μουσικά κομμάτια και να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις, απλά με τη φωνή σας.

Ο συνδυασμός των νέων τεχνολογιών και της σύγχρονης σχεδίασης του νέου Fiesta μαγνητίζει τα βλέμματα...Το νέο Fiesta ξεχωρίζει κυρίως από το εμπρός μέρος. Η νέα μάσκα σε συνδυασμό με το νέο καπό και τα νέα φωτιστικά δημιουργούν μια πετυχημένη αισθητική αλλαγή, η οποία παραπέμπει  στις Aston Martin!

Δείτε στη συνέχεια ένα ιδιαίτερο video με την ιστορία του Ford Fiesta:
autocarnet.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ