2013-01-31 08:52:06
Φωτογραφία για Βίλα 4,5 εκατ. ευρώ στο Κρανίδι αγόρασαν οι νέοι βασιλιάδες της Ολλανδίας
Οι πρίγκηπες της Ολλανδίας Γουλιέλμος και Μάχιμα προτίμησαν την Ελλάδα για να αγοράσουν το σπίτι των ονείρων τους και το βρήκαν στο Κρανίδι. Είναι ένα πολυτελές συγκρότημα τριών κατοικιών, με πισίνα και δικό του ντόκο για τα σκάφη, αξίας 4,5 εκατομμυρίων ευρώ. Οι πρίγκιπες εντός των προσεχών ημερών θα ανέβουν στο θρόνο της Ολλανδίας.

Την είδηση αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα El Pais, η οποία αναφέρει ότι ο πρωτότοκος γιός της βασίλισσας Βεατρίκης Γουλιέλμος και η αργεντινή σύζυγός του Μάχιμα γνώρισαν την περιοχή όταν το 2010 βρέθηκαν στο γάμο του πρίγκηπα Νικολάου και της Τατιάνα Μπλάτνικ, στις Σπέτσες. Ενημερώθηκαν για τις διαθέσιμες κατοικίες και κατέληξαν τελικά σε αυτό το πολυτελές συγκρότημα το οποίο ανήκε στον γερμανό φωτογράφο Μάνφρεντ Ρίκερ. Το τίμημα ήταν υψηλό αλλά, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, οι κληρονόμοι της δυναστείας της Ολλανδίας δεν έκαναν παζάρια.

Ας σημειωθεί ότι το πριγκηπικό ζεύγος αναζήτησε πρώτα την θερινή του έπαυλη στη Νότια Μοζαμβίκη, στο Ματσανγκούλο, αλλά το σπίτι που αγόρασαν εκεί μπλέχτηκε σε ένα σκάνδαλο και αναγκάστηκαν να το πουλήσουν.

Ανάμεσα στους διακεκριμένους γείτονες του ζεύγους είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, που έχει μια έπαυλη στον Αγιο Παντελεήμονα και ο Σον Κόνερι.

Ποιά είναι η πριγκίπισσα της Ολλανδίας

Μοιάζει εξαιρετικά με την τραγουδίστρια Μπρίτνει Σπίαρς, είναι κόρη υπουργού του δικτάτορα Βιντέλα της Αργεντινής, είναι σύζυγος του διαδόχου της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ και σύντομα θα γίνει βασίλισσα.

Την προσοχή των ΜΜΕ έχει τραβήξει η πριγκίπισσα Μάξιμα καθώς σύντομα θα είναι βασίλισσα της Ολλανδίας.

Η Μάξιμα είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Βίλεμ Αλεξάντερ, γνωστού με το ψευδώνυμο Pils καθώς ως φοιτητής έπινε πολλές μπύρες, και αναμένεται να ανέβουν στον θρόνο της Ολλανδίας μετά την ανακοίνωση της βασίλισσας Βεατρίκης ότι αποχωρεί από το αξίωμα παραχωρώντας τον θρόνο στο γιό της.

Η Μάξιμα αποφοίτησε από ιδιωτικό σχολείο της Αργεντινής και έχει πτυχίο Οικονομικών. Εργάστηκε για ένα διάστημα στον χρηματοπιστωτικό τομέα της χώρας της καθώς επίσης και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Οταν ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες με τον Ολλανδό διάδοχο του θρόνου είχαν προκληθεί αντιδράσεις για το γεγονός ότι η Μάξιμα είναι κόρη του Θορεγιέτα, συνεργάτη του δικτάτορα που αιματοκύλισε την Αργεντινή, και με εντολή του ολλανδικού κοινοβουλίου είχε ξεκινήσει έρευνα για το ρόλο του πατέρα της στη δικτατορία της Αργεντινής.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ