2013-01-31 09:09:03
Φωτογραφία για Έτοιμο το YouTube για συνδρομητικές υπηρεσίες επί πληρωμή;
Το YouTube φαίνεται πως κάνει ένα μεγάλο βήμα προς το να αρχίσει να κερδίζει χρήματα από τα βίντεο που φιλοξενεί, αφού σχεδιάζει να ξεκινήσει να παρέχει συνδρομές επί πληρωμή για μια σειρά από κανάλια μέχρι τον Απρίλιο.Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από το AdAge το οποίο επικαλείται ανώνυμες πηγές, οι οποίες γνωρίζουν τα σχέδια της δημοφιλούς υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα, από το YouTube ήρθαν σε επαφή με μια "μικρή ομάδα" καναλιών και τους ζήτησαν να είναι μεταξύ των πρώτων που θα ξεκινήσουν να παρέχονται από την υπηρεσία επί πληρωμή.

Επίσης, αναφορές σχετικά με τα σχέδια της υπηρεσίας γίνονται και για χρεώσεις που είναι πιθανό να εφαρμοστούν για τη θέαση ζωντανών εκδηλώσεων, όπως για παράδειγμα συναυλιών.

Διέρρευσαν επίσης και οι χρεώσεις που σχεδιάζεται να εφαρμοστούν, με το αρχικό κόστος συνδρομών να κυμαίνεται μεταξύ 1 και 5 δολαρίων το μήνα. Τα κανάλια αυτά θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να προβάλλουν διαφημίσεις.

Ανάλογα σχέδια είχαν αναφερθεί και στο παρελθόν ότι είναι πιθανό να εφαρμοστούν και μένει να δούμε εάν από την εταιρεία προχωρήσουν τελικά στη δοκιμαστική εφαρμογή ενός τέτοιου μοντέλου και φυσικά, πόση επιτυχία θα έχει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ