2013-01-31 13:46:27
Φωτογραφία για Οι υπογραφές μένουν για Ντούσερ και Μοκακέ στη Βέροια
Στην Βέροια βρίσκονται οι Άλντο Ντούσερ και Μάρκους Μοκάκε για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Λίγες ώρες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου οι Άλντο Ντούσερ και Μάρκους Μοκάκε είναι να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους με την Βέροια.

Το ερώτημα που παραμένει είναι αν θα μεταπειστεί ο Παντελής Καφές να παραμείνει στο ρόστερ της «Βασίλισσας του βορρά» και αν θα γίνει κάποια ακόμη κίνηση.

Οι συζητήσεις με τον 33χρονο Αργεντινό Ντούσερ ήταν στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες με το φλερτ να είχε αίσιο τέλος.

Πλέον ο πρώην μέσος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με εμπειρία στο ισπανικό πρωτάθλημα με τις Λα Κορούνια, Σανταντέρ και Σεβίλλη καλείται να συμβάλλει ώστε η Βέροια να πετύχει τον βασικό της στόχο στην φετινή χρονιά. Αυτόν της παραμονής της στην Super League.

Όσο για τον 31χρονο Μοκάκε, αγωνιζόταν μέχρι προχθές στην Καβάλα όταν και έλυσε το συμβόλαιό του ενώ πέρσι είχε αντιμετωπίσει την Βέροια ως ποδοσφαιριστής του Πιερικού.


Πλέον του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League δικαιώνοντας τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την επιλογή του.

Παράλληλα στην Βέροια κινούνται και για δύο ακόμη Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές με τον έναν εξ αυτών να είναι Σέρβος και οι συζητήσεις να έχουνε κορυφωθεί τις τελευταίες ώρες.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι μετά την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος επί της Skoda Ξάνθης μετά και την δεύτερη χθεσινή νίκη τη φορά αυτή στα Πηγάδια με 2-0 στην Βέροια στρέφουνε την προσοχή τους στο σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Αυτό της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Βέροια όπου η νίκη είναι μονόδρομος στην μάχη της παραμονής.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
To σάντουιτς του Βρούτση!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
To σάντουιτς του Βρούτση!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ