2013-01-31 22:58:26
Φωτογραφία για Ο ΜΠΕΚΑΜ ΣΤΗΝ ΠΑΡΙ Σ.Ζ. ΚΑΙ Ο... ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ!
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ «αναστάτωσε» την Πέμπτη το Παρίσι, καθώς μετέβη στη πρωτεύουσα της Γαλλίας, όπου και ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τη Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο Άγγλος αστέρας κατάφερε και τράβηξε τα βλέμματα πάνω του με μια... αποκάλυψή του.

Συγκεκριμένα, ο 37άχρονος «Μπεκς» υπέγραψε συμβόλαιο πέντε μηνών στον γαλλικό σύλλογο και όπως ανακοίνωσε κατά την παρουσίασή του, δεν θα εισπράξει μισθό για αυτήν την μεταγραφή, αφού τα χρήματα που προορίζονταν για τον ίδιο, θα δοθούν σε παιδικές φιλανθρωπίες!

«Είναι μεγάλη τιμή που γίνομαι μέλος σε αυτό το πρότζεκτ. Είχα πολλές προτάσεις, αλλά επέλεξα να έρθω εδώ, σε μία ομάδα που θα έχει πολλές επιτυχίες στα επόμενα 10-20 χρόνια», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης των Γκάλαξι του Λος Άντζελες Ο 37άχρονος άσος πριν από την παρουσίασή του πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο «Pitie-Salptriere» του Παρισιού και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Όπως ανέφερε και ο γαλλικός Τύπος, ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, είναι υποστηρικτής του Μπέκαμ, με τον οποίο είχε άλλωστε συνεργαστεί και στη Μίλαν! Ο Λεονάρντο ήταν "παρών" στην παρουσίαση του Άγγλου άσου Ο Μπέκαμ αποτελεί μάλιστα τον δεύτερο γηραιότερο παίκτη που θα ανήκει σε ρόστερ γαλλικής ομάδας της πρώτης κατηγορίας, μετά τον 38χρονο Ρονάν Λε Κρομ, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1991 και αποτελεί την τέταρτη επιλογή της Παρί κάτω από τα γκολπόστ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ