2013-01-31 23:33:06
Φωτογραφία για Άδωνις σε Κωνσταντοπούλου: «Έχεις κάνει 400 ερωτήσεις, τι άλλο θέλεις;»
Στα ύψη ανέβηκε το θερμόμετρο μιας ακόμα συνεδρίασης της Προανακριτικής επιτροπής που διερευνά την υπόθεση Λαγκάρντ, με τις φωνές της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου να ακούγονται εως το ισόγειο του Κοινοβουλίου και τον κ. Βασίλη Καπερνάρο να φεύγει με ένα σπασμένο δάκτυλο!

Συγκεκριμένα, έπειτα από περίπου πέντε ώρες εξαντλητικής εξέτασης του κ. Ηλία Πλασκοβίτη, ο πρόεδρος της επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αποφάσισε να διακόψει τη συνεδρίαση.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Καπερνάρος να χτυπήσει το χέρι του με τόση δύναμη στο γραφείο, ώστε να σπάσει το δάχτυλό του και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Επίσης, η κυρία Κωνσταντοπούλου κραυγάζοντας κατηγόρησε τον κ. Μαρκογιαννάκη για «προσπάθεια συγκάλυψης», εξηγώντας ότι ο κ. Πλασκοβίτης «υποθάλπει εγκληματία» και ζήτησε να συνεχιστεί η συνεδρίαση και να της δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει να υποβάλει ερωτήσεις στο μάρτυρα, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί.

Βγαίνοντας πάντως από την αίθουσα, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης φώναζε προς το μέρος της βουλευτού: «Τι άλλο θέλεις; Έχεις υποβάλει 400 ερωτήσεις και επειδή δεν έκανες 401 σημαίνει ότι συγκαλύπτουμε;».

Επίσης, και ο κ. Ηλίας Πλασκοβίτης, ερωτώμενος από δημοσιογράφος για τη συνεδρίαση, είπε ότι «έγινε με αρκετή ένταση».

"Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο;

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ