2013-02-02 01:43:03
Φωτογραφία για Eyeliner για κάθε σχήμα ματιών
Για να σας βγει το eyeliner πετυχημένο.

Αμυγδαλωτά: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού ή πιο έξω.

Στρογγυλά: απλώστε το eyeliner σε πολύ λεπτή γραμμή από τη μέση του βλεφάρου και πιο χοντρή προς τα έξω, ανεβαίνοντας ελαφρώς πιο πάνω από την εξωτερική γωνία του ματιού.

Μεγάλα: απλώστε το eyeliner σε χοντρή γραμμή, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού.

Μικρά: απλώστε το eyeliner σε πολύ λεπτή γραμμή, από τη μέση του βλεφάρου, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και τραβήξτε το πιο έξω από την εξωτερική γραμμή του ματιού.

Καθοδικά: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι τη μέση του βλεφάρου και συνεχίστε ανοδικά μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού ή πιο έξω.

Ανοδικά: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού.


Εσώφθαλμα: απλώστε το eyeliner σε πολύ λεπτή γραμμή, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων.

Εξώφθαλμα: απλώστε το eyeliner σε χοντρή γραμμή, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού.

Αραιόφθαλμα: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων, τελειώνοντας ακριβώς στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Πυκνόφθαλμα: απλώστε το eyeliner από τη μέση του βλεφάρου, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και τραβήξτε το πιο έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού.
jenny.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ