2013-02-05 21:05:03
Φωτογραφία για ΚΚΕ: Αχαλίνωτος ο αυταρχισμός της κυβέρνησης
Η απόφαση επιστράτευσης και των ναυτεργατών φανερώνει τον αχαλίνωτο αυταρχισμό της κυβέρνησης, με τον οποίο επιχειρεί να... επιβάλλει τις νέες αξιώσεις των εφοπλιστών και των μεγαλοεπιχειρηματιών στον τουρισμό που είναι σε βάρος και των ναυτεργατών αλλά και των λαϊκών στρωμάτων που μένουν στα νησιά, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του υπουργού Ναυτιλίας Κ. Μουσουρούλη για επιστράτευση των ναυτεργατών, το ΚΚΕ υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο νομοσχέδιο καθιστά τους εργαζομένους περισσότερο ομήρους των εφοπλιστών και παραδίδει λιμάνια και εργάτες χειροπόδαρα δεμένους στην αγριότητα του μονοπωλιακού κεφαλαίου.

Παράλληλα το Κομμουνιστικό Κόμμα καλεί όλους τους εργαζομένους και τα λαϊκά στρώματα να σταθούν αποφασιστικά δίπλα στους ναυτεργάτες και να συμπαραταχθούν με τον αγώνα τους και στο κύριο αίτημά τους να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο του υπουργείου.

«Τα ψέματα, οι εκβιασμοί και η άγρια καταστολή με την αξιοποίηση αντιδραστικών νόμων πρέπει να αποτύχει και να αποβεί σε βάρος της κυβέρνησης», καταλήγει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ