2013-02-10 00:49:26
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ. (0-1)
Ο Μήτρογλου λύτρωσε τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις δίνοντας μια μεγάλη νίκη κόντρα στο δεύτερο της βαθμολογίας, Αστέρα Τρίπολης. Οι ερυθρόλευκοι κατά διαστήματα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και ας είχαν μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα απέναντί τους. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και με τις κατάλληλες βοήθειες από τον πάγκο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και τελικά ο "πιστολέρο", βρήκε την... άκρη!

Στην "πρώτη" επίσημη του Μίτσελ στον ερυθρόλευκο πάγκο φάνηκαν κάποια δείγματα... γραφής του Ισπανού τεχνικού και ο Ολυμπιακός άφησε ελπίδες για τη συνέχεια Ας δούμε και τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά...

Μέγιερι:

Δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερη πίεση από τους γηπεδούχους. Αιφνιδιάστηκε σε μια σέντρα του Ντε Μπλάσις που έφερε μια καλή χαμένη ευκαιρία του Κάφα, ωστόσο στο 94' με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το πολύτιμο 0-1 για την ομάδα του.

Παπάζογλου:

Αμυντικά στάθηκε πολύ καλά στο δεξί άκρο της άμυνας των ερυθρόλευκων, κλείνοντας αρκετές φορές ως τρίτος στόπερ και ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε καθόλου προβλήματα από την πλευρά του. Επιθετικά ωστόσο δεν βοήθησε και δεν μπόρεσε να βγάλει συνεργασίες με τον Φετφατζίδη.


Κοντρέρας:

Πατούσε καλά στα πόδια του ύστερα από αρκετό καιρό και βοήθησε στον να μην αντιμετωπίσει κινδύνους η εστία του Ολυμπιακού ενώ βοήθησε και στην σωστή προώθηση της μπάλας στους παίκτες της μεσαίας γραμμής.

Μανωλάς:

Έδειξε πάλι το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, αφού εκτός από τις αποτελεσματικές του επεμβάσεις στην άμυνα, ήταν και ο παίκτης που ψύχραιμα τροφοδότησε τον Μήτρογλου στην φάση του 92ου λεπτού απ' όπου προήλθε το νικητήριο γκολ του Θρύλου.

Χολέμπας:

Αμυντικά δεν είχε προβλήματα ενώ ανέβηκε πολλές φορές στο πλευρό του Αμπντούν για να τον στηρίξει επιθετικά. Στη φάση του 71' είχε την εξαιρετική συνεργασία με τον Μήτρογλου που κατέληξε στην σωτήρια επέμβαση του Φούλοπ.

Φέισα:

Είχε καλή συνεργασία με τους Μασάντο και Μανιάτη, έλεγξε τον ρυθμό στον χώρο της μεσαίας γραμμής, μεταβίβασε σωστά την μπάλα και έκανε πολύ λίγα λάθη. Πολύ καλή παρουσία.

Μανιάτης:

Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, πίεσε πολύ ψηλά τους αντιπάλους του και ανέκοψε όποιες επιθετικές ορέξεις των γηπεδούχων από τον άξονα. Έχοντας τον Φέισα στο πλάι του ήταν και απαλλαγμένος από την δημιουργία παιχνιδιού, κάτι που τον βοήθησε πολύ να είναι στους διακριθέντες. Το τελευταίο μισάωρο αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ, έχοντας επίσης καλή απόδοση.

Φετφατζίδης:

Λίγα πράγματα για άλλη μια φορά στα 64 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στον Αστέρα. Δύο φορές βρέθηκε σε πολύ καλή θέση για να σκοράρει αλλά τα τελειώματα του ήταν... απογοητευτικά. Αναποτελεσματικός και στο "ένας εναντίον ενός", δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στην άμυνα των γηπεδούχων. Αντικαταστάθηκε από τον Βλαχοδήμο.

Μασάντο:

Πήρε πρωτοβουλίες, μοίρασε σωστά την μπάλα και βοήθησε στην πίεση που ασκούσε ψηλά ο Ολυμπιακός. Επιχείρησε να απειλήσει με σουτ εκτός περιοχής, χωρίς πάντως κάποιο να καταλήξει στα δίχτυα του αντιπάλου, ενώ προσπάθησε να παίξει και κάθετα χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Είχε διάθεση και πάλεψε ως το τέλος μαζί με τους συμπαίκτες του για τη νίκη.

Αμπντούν:

Ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στην επίθεση. Ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του, "έφαγε" πολλές κλωτσιές και πήρε την κόκκινη του Σανκαρέ νωρίς στην επανάληψη του αγώνα. Ζήτησε την μπάλα, πήρε πρωτοβουλίες και απέφυγε τα λάθη, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις μετά από καιρό.

Τζιμπούρ:

Σπατάλησε δύο ευκαιρίες να σκοράρει και είδε να μην καταλήγει σε γκολ και η καλύτερη ενέργεια του στο ματς. Στο 72' έβγαλε τετ-α-τετ τον Μήτρογλου, πήρε και το... ριμπάουντ από την απόκρουση του Φούλοπ αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Στο 80' άφησε τη θέση του στον Ιμπαγάσα.

Μήτρογλου:

Πέρασε στο παιχνίδι αντί του Παπάζογλου στο 61'. Στο 71' και το 72' νικήθηκε από τον Φούλοπ, στο 90' προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στο δύσκολο γύρισμα του Αμπντούν, αλλά ήταν αυτός που έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό στο 92'! Πήρε την πάσα του Μανωλά, κοντρόλαρε ωραία, "πάτησε" την μπάλα και με αριστερό πλασέ την έστειλε με βασανιστικό τρόπο στα αντίπαλα δίχτυα για το 0-1!

Βλαχοδήμος:

Πήρε τη θέση του Φετφατζίδη στο 64' και στο χρόνο που αγωνίστηκε φάνηκε πολύ περισσότερο από τον συμπαίκτη του. Έφερε ισορροπία στην επίθεση, που μέχρι τότε... έγερνε από αριστερά, πήρε πρωτοβουλίες, δεν φοβήθηκε να επιτεθεί κατά μέτωπο και αύξησε την πίεση στα αντίπαλα καρέ.

Ιμπαγάσα:

Αντικατέστησε τον Τζιμπούρ στο 80', ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στον ρυθμό του αγώνα. Επιχείρησε 2-3 φορές να βρει κάθετα τους συμπαίκτες του στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως επιτυχία. Ο χρόνος που αγωνίστηκε άλλωστε είναι σχετικά μικρός για να κριθεί περισσότερο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ