2013-02-11 15:40:04
Φωτογραφία για ΟΙ... «ΠΑΡΕΕΣ» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΒΑΝΤΕ!
Υπάρχουν πολλές «κοινές ιστορίες» ανάμεσα σε παίκτες του Ολυμπιακού και της Λεβάντε, συνεπώς πριν από το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων την προσεχή Πέμπτη στη Βαλένθια για τη φάση των 32 του Europa League, πολλοί θα έχουν πολλά να πουν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Πιο συγκεκριμένα Στο γήπεδο της Λεβάντε θα είναι βέβαια ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που δύο μέρες νωρίτερα θα έχει αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο Μεστάγια για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα είναι και ο Λουκάς Βύντρα που λίγο έλειψε προ ημερών να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά τελικά πήγε στη Λεβάντε δίχως να έχει δικαίωμα συμμετοχής σ΄αυτά τα παιχνίδια.

Επιπλέον:

Ο Νίκος Καράμπελας θα τα ξαναπει με τον Κώστα Μανωλά που είχε συμπαίκτη στην ΑΕΚ, αλλά και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που έπαιζαν μαζί στον Αρη.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας θα ξαναβρει τον Ναμπίλ Ελ Ζαρ που έπαιζαν μαζί στον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Χουανφράν που είχε συμπαίκτη στη Θέλτα!


Ο Χουανφράν ήταν στο ίδιο ρόστερ της ΑΕΚ με τον Μανωλά και τον Τζεμπούρ.

Ο δε Αριέλ Ιμπαγάσα έχει παίξει μαζί στη Μαγιόρκα τόσο με τον αρχηγό της Λεβάντε Σέρχιο Μπαγεστέρος όσο και με τον Νταβίδ Ναβάρο.

Αυτός που έχει... «σκάσει» επειδή λόγω του τραυματισμού του θα χάσει το πρώτο ματς είναι ο Νταβίντ Φουστέρ. Στο γήπεδο της Λεβάντε θα ήταν όλοι οι συγγενείς του για να τον δουν, καθώς ο μέσος του Ολυμπιακού είναι γεννημένος στην Ολίβα, μια πόλη που απέχει μόλις 65 χιλιόμετρα από τη Βαλένθια.

Ενδιαφέρον έχει επίσης ένα αφιέρωμα που κάνει σήμερα η επίσημη ιστοσελίδα της Λεβάντε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), θυμίζοντας ότι το 1981 ο Τόζα Βεσελίνοβιτς είχε αναλάβει για μερικές μέρες την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αμέσως μετά την τριετή θητεία του στον Ολυμπιακό, αλλά έφυγε διότι υπήρχαν οικονομικά προβλήματα και διοικητική αναταραχή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ