2012-03-29 12:16:03
Φωτογραφία για Απεργιακός πυρετός στην Ισπανία
Σε γενική απεργία προχωρούν σήμερα τα συνδικάτα στην Ισπανία δοκιμάζοντας την υπομονή των πολιτών απέναντι στη λιτότητα καθώς αύριο ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι αναμένεται να ανακοινώσει νέο γύρο περικοπών στον προϋπολογισμό της χώρας. Οι Ισπανοί έχουν δείξει ανοχή στις προσπάθειες της κεντρο-δεξιάς κυβέρνησης του Ραχόι να επιτύχει το στόχο μείωσης του ελλείμματος, αλλά ενδεχομένως η ανοχή αυτή να εξαντλείται καθώς η ισπανική οικονομία εισέρχεται στον τέταρτο χρόνο χαμηλής ή μηδενικής ανάπτυξης.

Δημοσκόπηση έδειξε πως μόνο το 30% των εργαζομένων σκοπεύει να συμμετάσχει στην κινητοποίηση κατά της εργασιακής μεταρρύθμισης αλλά δεν αποκλείεται η

Τα μέσα μεταφοράς αναμένεται να εκτελούν μόνο δρομολόγια κοινωνικών αναγκών, το οποίο σημαίνει πως θα κυκλοφορήσει μόνο ένα στα τέσσερα λεωφορεία και θα εκτελεστεί σχεδόν το ένα τρίτο των δρομολογίων του μετρό και των τοπικών σιδηροδρόμων, το 10% των πτήσεων εσωτερικού και το 20% των πτήσεων εξωτερικού.

Η αεροπορική εταιρεία Iberia ανακοίνωσε πως ακυρώνει 222 πτήσεις της, ποσοστό 60% όσων είχαν προγραμματιστεί να εκτελεστούν σήμερα.
24h
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ