2013-02-19 15:08:03
Φωτογραφία για Εκπτωτικό κουπόνι και πρόγραμμα Mega Care Plus για αγορά Corsa Diesel
Η Mega Motors Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής Opel με 20 χρόνια εμπειρία, δημιούργησε μια ξεχωριστή καμπάνια για όσους ενδιαφερθούν να αποκτήσουν το νέο τους Corsa diesel.

Το Corsa, το best seller της κατηγορίας του με τους πιο ισχυρούς κινητήρες diesel της αγοράς και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας αποτελεί την καλύτερη επιλογή για αυτοκίνητο πόλης με ισχυρό χαρακτήρα και δυναμικό προφίλ.

Η Mega Motors για όλες τις παραγγελίες που αφορούν Corsa Diesel προσφέρει ονομαστικό εκπτωτικό κουπόνι αξίας 3.000 €. Στην αξία του κουπονιού συμπεριλαμβάνετε το όφελος απόσυρσης ακόμη κι αν ο υποψήφιος αγοραστής δεν διαθέτει.

Σε συνδυασμό με ένα καινοτόμο πρόγραμμα Mega Care Plus πλήρους εγγύησης για 6 χρόνια το οποίο προσφέρεται δωρεάν μόνο από την Mega Motors για όλες τις νέες παραγγελίες Corsa diesel η αγορά γίνεται ακόμα πιο δελεαστική αν αναλογισθεί κανείς ότι το κόστος προσφοράς ενός τέτοιου προγράμματος είναι ανεκτίμητο.

Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί μοναδικό προνόμιο της Mega Motors αφού είναι ο μόνος Διανομέας που προσφέρει το πρόγραμμα Mega Care Plus.

Αναζητήστε το κουπόνι της προσφοράς δημιουργώντας το δικό σας Corsa μέσα από τον διαμορφωτή οχημάτων (http://www.megamotors.gr/opel-configurator/) στην σελίδα της Mega Motors και ετοιμαστείτε να απολαύσετε το νέο σας Corsa diesel. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ