2013-02-21 18:04:10
Φωτογραφία για ΜΙΧΑΛΗΤΣΟΣ : ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Εμφανώς ευδιάθετος, σαφώς ανακουφισμένος και απόλυτα ικανοποιημένος από την στήριξη που του παρείχαν οι παίκτες, ο Γιάννης Μιχαλήτσος ήταν… άλλος άνθρωπος στην προπόνηση της Τετάρτης, την πρώτη μετά τα όσα ακολούθησαν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "allaboutaris.com".

Ο Έλληνας τεχνικός από χθες έχει επικεντρωθεί στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν και στην υλοποίηση του στόχου της παραμονής και το πρώτο πράγμα που επιδίωξε να κάνει με τη σύντομη ομιλία του ήταν από τη μια να μεταφέρει το θέμα από την προπονητολογία, στο καθαρά αγωνιστικό που είναι και αυτό που έχει σημασία.

«Ακούστηκαν πολλά τις δυο τελευταίες μέρες, αλλά πλέον είμαι εδώ και συνεχίζουμε μαζί την δύσκολη προσπάθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας και πιστεύω θα τα καταφέρουμε» είπε στους παίκτες του από τους οποίους ζήτησε να μην θεωρούν χαμένο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παρασυρόμενοι από την… περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τον αγώνα με την Βέροια που είναι εξόχως σημαντικός και ακολουθεί.

«Δεν πάμε για τουρισμό στο Καραισκάκη. Κανένα ματς δεν έχει τελειώσει, πριν καν αρχίσει. Πάμε για να παλέψουμε» τους είπε δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της προετοιμασίας για αυτό το παιχνίδι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ