2013-02-21 18:28:03
Φωτογραφία για ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΦΙΟΡΕΤΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Tον Σουηδό με ελληνικές ρίζες Αλεξάντερ Φιορέτο, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα Κ19 της Χέλσιμποργκ, δοκιμάζει ο Ολυμπιακός.

Ο Φιορέτος πήγε στη Χέλσιμποργκ από τους πιτσιρικάδες της Λουντ, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και δοκιμάζεται από τον Ολυμπιακό, κάτι που είχε συμβεί ξανά πριν από δύο χρόνια.

«Είμαι στην Ελλάδα τώρα. Θα προπονούμαι για μία εβδομάδα με τον Ολυμπιακό. Είμαι ήδη στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ με τα παιδιά της ηλικίας μου. Είμαι 18, αλλά νιώθω μια χαρά στους κάτω των 19. Έχω υπάρξει άλλη μια φορά εδώ πριν και είχα πάει καλά. Οπότε τώρα ξαναπαίρνω την ευκαιρία. Ήταν δύο χρόνια πριν που είχα έρθει ξανά. Ο πατέρας μου είναι ατζέντης μπάσκετ και έχει ένα φίλο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έτσι είχα την ευκαιρία να μιλήσει για μένα και στη συνέχεια ενδιαφέρθηκε ο σύλλογος», τόνισε στο fotbollskanalen.

Σχετικά με το πως αντέδρασε η Χέλσιμποργκ στο ότι θα δοκιμαστεί στους ερυθρόλευκους, είπε: «Η Χέλσιμποργκ ήταν σύμφωνη με το να πάει, θεωρώντας ότι αποτελεί μια πολύ καλή εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στην ομάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αυτή η εμπειρία θα με κάνει καλύτερο ποδοσφαιριστή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ