2013-02-21 22:43:03
Φωτογραφία για Ινδία: «Τουλάχιστον 15 νεκροί» σε τριπλή έκρηξη στο Χιντεραμπάντ
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 50 τραυματίστηκαν σε τριπλή έκρηξη στην εμπορική συνοικία της πόλης Χιντεραμπάντ, στην Ινδία, όπως μεταδίδει... το δίκτυο του Νέου Δελχί NDTV.

Επικαλούμενο πηγές του υπουργείου Στέγασης της Ινδίας, το δίκτυο κάνει λόγο για συντονισμένες εκρήξεις στη συνοικία Ντιλσουχγκάρ στις 7 μ.μ. τοπική ώρα, τα οποία μοιάζουν να αποτελούν μέρος καλά σχεδιασμένου τρομοκρατικού χτυπήματος με στόχο τις μεγαλύτερες δυνατές απώλειες.

Οι εκρήξεις έλαβαν χώρα σε ώρα αιχμής με απόσταση δέκα λεπτών κοντά σε κινηματογραφική αίθουσα και σε στάση λεωφορείου, η οποία εξυπηρετεί μεγάλη τοπική αγορά φρούτων και λαχανικών.

Οι αρχές συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες στον αποκλεισμό της περιοχής, η οποία έχει πολλές στενές οδούς, ενώ μπλόκαραν και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή «ώστε να αποφευχθεί η διασπορά ανυπόστατων φημών».

Το 2007, στην ίδια πόλη, διπλή έκρηξη είχε κοστίσει τη ζωή σε 40 ανθρώπους.

Σύμφωνα με το ίδιο ινδικό δίκτυο, το τρομοκρατικό χτύπημα στο Χιντεραμπάντ έχει σημάνει συναγερμό σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της Ινδίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ