2013-02-22 16:15:02
Φωτογραφία για ΠΑΕ Παναχαϊκή: Στην τελική ευθεία το προπονητικό κέντρο της Εγλυκάδας
Τον Απρίλιο αναμένεται να ολοκληρωθεί το προπονητικό κέντρο της Εγλυκάδας όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία επίσης τόνισε ότι έχει παραδώσει στους νομικούς της συμβούλους δημοσιεύματα της εφημερίδας "Μatch της Αχαϊας", καθώς και τις ανακοινώσεις της ερασιτεχνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ο πρόεδρος κ. Λούβαρης, ο κ. Τσαρτόλιας, ο κ. Παπαθωμάς, ο κ. Γερόλυμος και ο κ. Χριστόπουλος στα γραφεία της ΠΑΕ Παναχαϊκή και αξιολογήθηκαν οι οικονομικές προσφορές των εργολάβων οι οποίοι από την Δευτέρα το πρωί θα ολοκληρώσουν τα χωματουργικά τα υδραυλικά, τα έργα υδρεύσεως και αποχετεύσεως στο προπονητικό κέντρο της Εγλυκάδας.

Η ολοκλήρωση του έργου προβλέπεται να γίνει μέχρι τέλος Απριλίου του 2013.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι παρέδωσε στους νομικούς συμβούλους της όλα τα δημοσιεύματα της εφημερίδας match αλλά και τις τελευταίες ανακοινώνεις της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής ώστε να μελετηθούν από τους νομικούς συμβούλους αν έχουν διαπραχτεί νομικά αδικήματα ώστε να υποβληθούν μηνύσεις και να κατατεθούν σχετικές αγωγές".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ